Ολυμπιακός: Ανακοινώσεις… στην Θύρα 7

Newsbomb

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 αναμένεται να ανακοινωθούν οι επόμενες μεταγραφές του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενο ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται την Τετάρτη (11/6) να ανακοινώσουν και επίσημα την απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν, μια και ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και έχει περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστές αναμένεται να... ανοίξει τον... χορό των καλοκαιρινών μεταγραφών του Ολυμπιακού και εντός των επόμενων ημερών, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση μίας ή δύο νέων μεταγραφών, οι οποίες ενδεχομένως να ανακοινωθούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 που θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τη δεδομένη στιγμή, πιο... κοντά στους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι οι Παϊτίμ Κασάμι και Άλαν Πουλίδο, δύο περιπτώσεις που βρίσκονται στο... τελευταίο στάδιο για την ολοκλήρωσή τους. Ο Ελβετός περιμένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις επαφές του Ολυμπιακού με την Φούλαμ για την παραχώρησή του και άμεσα θα βρεθεί στον Πειραιά για τις υπογραφές, ενώ ο Μεξικανός επιθετικός μετέχει με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ και μετά το τέλος θα έρθει στην Ελλάδα για τα... τυπικά.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved