ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της Γ' Εθνικής

Η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της Γ' Εθνικής

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης για τους τέσσερις ομίλους της Γ' Εθνικής σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σέντρα στις 14 Σεπτεμβρίου στις 28 αντίστοιχα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (05/09) διεξήχθη στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Η φετινή κλήρωση είχε αρκετές διαφορές από τις προηγούμενες, καθώς οι όμιλοι έχουν μειωθεί σε τέσσερις, ενώ για πρώτη φορά στη ιστορία του συμμετέχει στην κατηγορία ο Άρης, γεγονός που από μόνο του δίνει το κάτι ξεχωριστό. Ειδικότερα, στον πρώτο όμιλο όπου βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς μαζί με άλλες ιστορικές ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, ο Πανσερραϊκός, η Καστοριά, η Καβάλα και η Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, η σέντρα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται να διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική στις 19 Μαΐου. Εξαίρεση, αποτελεί ο τέταρτος όμιλος που έχει λιγότερες ομάδες. Αυτό συνεπάγεται και λιγότερες αγωνιστικές, με τον όμιλο να ολοκληρώνεται στις 26 Απριλίου.

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες του πρωταθλήματος πατώντας πάνω στους ομίλους.

1ο όμιλο

2ο όμιλο

3ο όμιλο

4ο όμιλο

Δείτε το πρόγραμμα και τους αγώνες του κυπέλλου ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχει... Έβαλαν... φωτιά σε ένα γήπεδο (video)

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρονάλντο «παρέσυρε» οπαδό με το αυτοκίνητο (video)

Τι έκαναν οι άνθρωποι; Parker και Gaillard στο πιο τρελό τρίποντο της ζωής τους (vid)