Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2016: Εντυπωσιακές εικόνες από μια σπουδαία αθλητική συνάντηση

Newsbomb

Με τη συμμετοχή τουλάχιστον 18.000 δρομέων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή (20/03/2016) ο 5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας.

Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

Δείτε πιο πάνω στην photogallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από τον Ημιμαραθώνιο

Στον ημιμαραθώνιο πρώτος τερμάτισε ο Κώστας Γκελαούζος δεύτερος ο Χριστόφορος Μερούσης και τρίτος ο Κώστας Πούλιος. Στις γυναίκες πρώτη η Ουρανία Ρεμπούλη κάνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των ημιμαραθωνίων. Δεύτερη η Αναστασία Καρακατσάνη και τρίτη η Μάγδα Γαζέα.

Ο Χρήστος Καλλίας βγήκε πρώτος στον δρόμο των 5 χιλιομέτρων από την Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Ερμού, με κατεύθυνση προς τη Φιλελλήνων.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε η ανάρτηση ενός πανό στα αγγλικά από δύο αθλητές, το οποίο έγραφε «ΕΕ ξύπνα. Άνοιξε τα σύνορα και βοήθησε τους πρόσφυγες».

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι μία ετήσια συν-διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και τουΔήμου Αθήνας, ο οποίος εκπροσωπείται μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθήνας (ΟΠΑΝΔΑ), η οποία ξεκίνησε το 2012 (με 3.500 τότε δρομείς) και φέτος, την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη φορά, με όριο συμμετοχών τους 20.000 δρομείς.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved