ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμεινε -πάλι- από δυνάμεις ο Oλυμπιακός

Έμεινε -πάλι- από δυνάμεις ο Oλυμπιακός
Μετά την ήττα από τη Μπρέντα με 2-1, ο Ολυμπιακός έχασε σήμερα από την σαφώς πιο έτοιμη Χέρενφεν με 5-4...

Μετά την ήττα από τη Μπρέντα με 2-1, ο Ολυμπιακός έχασε σήμερα από την σαφώς πιο έτοιμη Χέρενφεν με 5-4 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν και πάλι προβλήματα στη διάρκεια της απόδοσής τους και στην αμυντική λειτουργία τους. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Πάντελιτς (4΄, 40΄) και Κάταϊ (7΄, 31΄).

Στο α' ημίχρονο οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν 4-2.
Το σκορ άνοιξε ο Πάντελιτς με προβολή στο 4' μετά από σέντρα του Χαβίτο και στο 7' ο Κάταϊ διπλασίασε τα τέρματα, μετά από ωραία προσπάθεια του Ριέρα. Στο 8' η Χέρενφεν είχε δοκάρι με σουτ του Ασάιντι, στο 9' μείωσε με σουτ του Νάσρινχ μέσα από την περιοχή και στο 23' ισοφάρισε με κεφαλιά του Τζούρισιτς. Ωστόσο ο Ολυμπιακός ανέβασε πάλι την απόδοσή του και, μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, πέτυχε άλλα δύο γκολ. Αρχικά με ατομικό προσπάθεια του Κάταϊ στο 31' και στη συνέχεια με τον Πάντελιτς στο 40', μετά από σέντρα του Τοροσίδη.

Στο β' ημίχρονο φάνηκε το πόσο πιο έτοιμη ομάδα είναι η Χέρενφεν, καθώς βρίσκεται παραμονές της έναρξης του ολλανδικού πρωταθλήματος και πέτυχε εύκολα την ανατροπή στο σκορ. Στο 57' ο Ελμ από κοντά έκανε το 4-3, στο 61' ο Μπρούερ το 4-4 και στο 66' ο Ντοστ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του και παράλληλα τη νίκη, αφού το 5-4 παρέμεινε ως το τέλος.

Χέρενφεν - Ολυμπιακός 5-4

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίχουις, Σίμονς, Βαν Ντερ Βεν

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κονστάντσο, Τοροσίδης (58' Γκαλίτσιος), Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο (69' Μοντέστο), Χαβίτο (69' Γκρμπιτς), Σουμπίνιο (69' Ιμπαγάσα), Κάταϊ, Πάντελιτς (58΄ Τζιμπούρ), Ριέρα (69' Μιραλάς).

ΧΕΡΕΝΦΕΝ: Ντε Μπούσχε, Μπρούερ, Λακχάουι, Ελμ, Κρουσβάικ, Κουμς, Τζούρισιτς (83' Σβετς), Ντοστ (87' Σίμπον), Γιανματ, Ασαϊντί (87' Μαρτίνες), Νασρίνχ.