ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O θρύλος του μπάσκετ Δήμος Ντικούδης αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

O θρύλος του μπάσκετ Δήμος Ντικούδης αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Ένα αποκαλυπτικό Master Class σεμινάριο από τον διεθνή, βετεράνο καλαθοσφαιριστή, Ολυμπιονίκη, Πρωταθλητή Ελλάδος και Δευτεραθλητή Κόσμου, Δήμο Ντικούδη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά οι σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, την Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 12 το μεσημέρι, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Αθήνα, Πατησίων 31.

Ο βετεράνος άσος μπασκετμπολίστας, ο οποίος σπουδάζει με υποτροφία στο «Executive Diploma in Sports Management» του Mediterranean Professional Studies, υιοθετώντας τη μεγάλη πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, «Dual Career», θα μιλήσει εξ ιδίας πείρας στους αυριανούς επαγγελματίες, για το ζωτικό ρόλο των σπουδών ακόμα και για έναν αθλητή που έχει φτάσει στην κορυφή!

Στο σεμινάριο με θέμα «Προγραμματισμός Ομάδας πριν τη μεγάλη διοργάνωση», θα μιλήσουν εξάλλου, ο κ. Παντελής Νικολαΐδης (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Social Media Manager της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ- Basket League) και ο κ. Σεραφείμ Μυστιγνιώτης (Φυσικοθεραπευτής της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ- Basket League).

Για περισσότερες πληροφορίες: