ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός - Παναθηναΐκός Superfoods - Το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός - Παναθηναΐκός Superfoods - Το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός | Ειδήσεις: Η σειρά των τελικών συνεχίζεται και στο δεύτερο ραντεβού στο δρόμο για τον πολυπόθητο τίτλο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (07/06) τον Παναθηναϊκό Superfoods στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

osfp pao basket4

Στις επτά το απόγευμα της Πέμπτης, θα σφυρίξουν οι διατητές την έναρξη του αγώνα, στον οποίο οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν τη νίκη και το 2 στα δύο στη σειρά ενώ ο Παναθηναϊκός Superfoods θα τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει ένα ακόμα διπλό μέσα στο ΣΕΦ, προκειμένου να ισοφαρίσει και να φέρει πάλι το πλεονέκτημα της έδρας στο ΟΑΚΑ.

Για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό, το «πρόσωπο» που θα δείξουν οι «πράσινοι» στο παρκέ του φαληρικού σταδίου θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που παρουσίασαν στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Η γραπτή περιγραφή του δεύτερου τελικού θα γίνει από το Onsports, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια της Cosmote TV που έχει τα δικαιώματα των δύο «αιωνίων». Συγκεκριμένα, η μετάδοση θα γίνει από το Cosmote Sport 4.

Το ευχάριστο για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή απουσία της τελευταίας στιγμής, κάτι που του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει την ομάδα του χωρίς «πονοκέφαλους». Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον Ολυμπιακό, οι Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης είναι οι μόνιμοι απόντες.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Αυτό είναι το όραμά μου για τον Παναθηναϊκό» (Vid)

Λίγες ώρες πριν από την αλλαγή σελίδας στην ιστορία του Ερασιτέχνη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλάει αποκλειστικά στον Τάσο Νικολογιάννη και την εκπομπή του Leoforos.gr «H Πράσινη Ώρα», για τις ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και αναλύει το όραμά του για να μπορέσει να καταστήσει τον Σύλλογο ενιαίο και αυτόφωτο…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 2018 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα και οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση

Συναγερμός στο Αιγαίο – Η Τουρκία έθεσε σε επιφυλακή πολεμικά πλοία και κομάντος

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο και θα ταξιδέψει Μαϊάμι (07/06)