Ο Γεράσιμος Λειβαδάς νέος πρόεδρος του ΣΕΙΒ

Ο Γεράσιμος Λειβαδάς νέος πρόεδρος του ΣΕΙΒ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ) εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η θητεία του οποίου θα είναι τριετής.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, με την εξής σύνθεση: πρόεδρος Γεράσιμος Λειβαδάς, αντιπρόεδρος Δέρκος Καλογρίδης, γενικός γραμματέας Φιλήμων Τυλλιανάκης, σύμβουλος ταμίας Κώστας Μαριάκης, μέλη Κατερίνα Γρεβενιώτη, Γεώργιος Παναγιωταράκος, Παναγιώτης Στραβόλαιμος.

Ο κ. Λειβαδάς, ο οποίος διαδέχεται τον κ. Παύλο Αρναούτη στην προεδρία του ΣΕΙΒ, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Συνδέσμου για την εμπιστοσύνη με την οποία τίμησαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τόνισε ότι «όλοι οι συνάδελφοι αναλαμβάνουμε την ευθύνη με μεγάλο σεβασμό και προσμονή ώστε να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που ήδη έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα. Θα είμαστε όλοι διαθέσιμοι για μια γόνιμη συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων για την καλύτερη δυνατή και πιο προσιτή περίθαλψη του Έλληνα πολίτη. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τεκμηριωμένα την αξία του κλάδου των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ο οποίος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της υγείας των ασθενών και τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας μέσα από την αξιοποίηση καινοτόμων πρακτικών και αξιολογημένων προϊόντων».

Πρωταρχικός στόχος του ΣΕΙΒ, πρόσθεσε, «παραμένει η δέσμευση στη διαφάνεια και την ορθή επιχειρηματική πρακτική που καθορίζουν ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με την Πολιτεία, τους επιστήμονες Υγείας, τους συνεργάτες και τους ασθενείς. Παράλληλα, ο ΣΕΙΒ δεσμεύεται να εξασφαλίσει την ευθυγράμμιση με την ευρωπαϊκή πορεία του κλάδου που περιλαμβάνει την καθολική κάλυψη και την ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων στην υγειονομική περίθαλψη. Είναι καθοριστικό οι χαράσσοντες πολιτική Τεχνολογίας Υγείας να αναγνωρίσουν ότι η ανάπτυξη καινοτομιών βασισμένων στην αξία είναι προς όφελος των ασθενών, της κοινωνίας, των συστημάτων υγείας και της γενικότερης οικονομίας κάθε χώρας».