ΥΓΕΙΑ

Νοσοκομείο Παίδων: Υπάρχει επάρκεια σε αναπνευστήρες και παροχές οξυγόνου

Νοσοκομείο Παίδων: Υπάρχει επάρκεια σε αναπνευστήρες και παροχές οξυγόνου

Το Νοσοκομείο Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού, σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως υπάρχει επάρκεια αναπνευστήρων και παροχής οξυγόνου, σε απάντηση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για εκκλήσεις νοσηλεύτριας έτσι ώστε να σωθούν νέοι άνθρωποι.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η ανάρτηση της προϊσταμένης ΜΕΘ και ΜΕΘ Covid στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», Βούλας Βεϊζίδου. Σύμφωνα με την κ. Βεϊζίδου, δέχτηκε τηλεφώνημα από συνάδελφό της από το «Άγιο Παντελεήμων», που της ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Ο συνάδελφός της έκανε λόγο για 18 διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, για την ανάγκη να βρεθούν αναπνευστήρες, έστω και για ένα περιστατικό που αφορά σε ασθενή μόλις 32 ετών.

Λίγη ώρα αργότερα, το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως στο συγκεκριμένο νοσοκομείο υπάρχει επάρκεια σε αναπνευστήρες και παροχές οξυγόνου.

«Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα στον ημερήσιο τύπο με θέμα «Κραυγή αγωνίας: Ζητούν αναπνευστήρες από το Παίδων για να σωθούν νέοι άνθρωποι», σας ενημερώνουμε ότι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των δυο Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», υπάρχει επάρκεια σε αναπνευστήρες και παροχές οξυγόνου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Έτσι έγινε το φρικτό δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς στην Εύβοια