ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Προβληματισμός για τη Βόρεια Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Infographic Κορονοϊός 28 Σεπτεμβρίου
Τα επιδημιολογικά δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Υψηλά τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα, με τη Βόρεια Ελλάδα να προβληματίζει τόσο με τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων όσο και με το υψηλό ιικό φορτίο που καταγράφεται στα λύματα. Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr.

Κοντά στις 3.000 ήταν τα κρούσματα που ανακοίνωσε την Τρίτη (28.09) ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 2.978 νέες μολύνσεις. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς 22 νέοι θάνατοι ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων ανέρχεται στους 322 στις ΜΕΘ των νοσοκομείων όλης της χώρας.

Το μεγάλο πρόβλημα, τόσο σε ό,τι αφορά τα επιδημιολογικά δεδομένα όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με τις αντοχές του ΕΣΥ, εντοπίζεται στη Βόρεια Ελλάδα. Η κατανομή των 2.978 κρουσμάτων «έδειξε» το ζήτημα που υπάρχει, ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη και σε μεγάλα αστικά κέντρα, με τους ειδικούς να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για την εξέλιξη της κατάστασης.

Παράλληλα, τα μηνύματα που έρχονται από την ανάλυση των λυμάτων είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Το ιικό φορτίο έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε πολλές περιοχές και το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο αναφορικά με τη διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Κρούσματα infographic 28 Σεπτεμβρίου
Τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021.Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.978 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 22 θάνατοι και 322 διασωληνωμένοι

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Στρατηγός Φλώρος: Επικό «κάζο» στους Τούρκους – «Μην ψάχνετε το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, στο Καστελλόριζο είναι»