ΥΓΕΙΑ

Παίδων «Αγία Σοφία»: Κατέρρευσε λόγω χιονιού το στέγαστρο του χώρου αναμονής παιδιών με Covid-19

Παίδων Αγία Σοφία
Το νοσοκομείο αύριο εφημερεύει και δεν έχει προβλεφθεί τι θα γίνει με τα παιδιά που θα περιμένουν να εξεταστούν
INTIME NEWS

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Υπό το βάρος του χιονιού και πεσμένων κλαδιών, το στέγαστρο του χώρου αναμονής των παιδιών που είναι ύποπτα κρούσματα covid-19, κατέρρευσε.

Στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας, όλα τα επείγοντα ύποπτα ή επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 περιμένουν να εξεταστούν σε ένα πρόχειρο χώρο στο προαύλιο του νοσοκομείου, χωρίς πρόβλεψη για θέρμανση. Το «κιόσκι» δεν έχει μεγάφωνο και απέχει από το εξεταστήριο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να φωνάζουν από απόσταση 30 μέτρων τα ονόματα των ασθενών. Καταγγελίες γονιών αναφέρουν ότι όποιος ακούσει, άκουσε, αλλιώς χάνει τη σειρά του μετά από πολύωρη αναμονή.

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης των προηγούμενων ημερών, η τέντα κατέρρευσε και δεν επιδιορθώθηκε ούτε σήμερα, Τετάρτη (26/01/2022). Αύριο, το νοσοκομείο εφημερεύει και δεν έχει προβλεφθεί τι θα γίνει με τα παιδιά που θα περιμένουν να εξεταστούν μέσα στον πάγο και στο κρύο, επισημαίνουν εργαζόμενοι στο «Αγία Σοφία», οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες.



Υπενθυμίζεται ότι μετά την αναστολή των εφημεριών του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, έχουν επιβαρυνθεί τα άλλα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η αναμονή των μικρών ασθενών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Υγείας: Κανονικά οι εμβολιασμοί έναντι του κορονοϊού από την Πέμπτη (27/1)

Κορονοϊός: Την Πέμπτη συνεδριάζει η Επιτροπή των ειδικών για παράταση ή μερική άρση των μέτρων