ΕΚΑΒ: Ο Γεώργιος Χαραλάμπους νέος πρόεδρος
Η θέση παρέμενε κενή μετά την τοποθέτηση του Νίκου Παπαευσταθίου στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
INTIME NEWS
Ο ιατρός Γεώργιος Χαραλάμπους αναλαμβάνει προσωρινός πρόεδρος στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), με Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάριος Θεμιστοκλέους.
Η θητεία του διαρκεί μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ, όπως προβλέπεται από τον νόμο Κεραμέως.
Ο κ. Χαραλάμπους είναι γενικος χειρουργός, διδάκτορας Ιατρικής του ΕΚΠΑ, με εξειδίκευση στην Επείγουσα Ιατρική. Αντικαθιστά τον Νίκο Παπαευσταθίου, ο οποίος αναβαθμίστηκε ως νέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, μετά από μια μακρά θητεία στο ΕΚΑΒ και στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.