Σαλάτες: Ο ιδανικός συνδυασμός για την προστασία από τα καρδιαγγειακά

Newsbomb

Συνήθως τις πράσινες σαλάτες τις καταναλώνουμε με ελαιόλαδο, τώρα όμως έχουμε ακόμη ένα λόγο για να το κάνουμε.

Τα λαχανικά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες όμως απορροφώνται από τον οργανισμό μόνο όταν συνοδεύονται από κάτι λιπαρό.

Αν, για παράδειγμα, φάτε ένα σκέτο καρότο, θα αφομοιωθεί μόνο ένα μικρό ποσοστό από τις βιταμίνες που περιέχει.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved