Δρ. Γεώργιος Ζώντος: Συντονιστής προγράμματος παγκοσμίου επιπέδου στην Πάτρα

Newsbomb

Δρ. Γεώργιος Ζώντος: Συντονιστής προγράμματος παγκοσμίου επιπέδου στην Πάτρα

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί μία από τις ραγδαία αυξανόμενες σε ζήτηση επεμβάσεις παγκοσμίως, καθώς τα μαλλιά αποτελούν έναν από τους βασικούς παράγοντες που συσχετίζονται με την εξωτερική εμφάνιση ανδρών και γυναικών.

Από τους επιφανέστερους διεθνώς χειρουργούς μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ο Δρ. Γεώργιος Ζώντος (MD, MSc, PhD, FISHRS), ο οποίος συνεχίζοντας τη λαμπρή πορεία του θα είναι ο επιστημονικός συντονιστής του «1ου Θερινού Σχολείου Μεταμόσχευσης Μαλλιών με την Τεχνική FUE» που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από τις 2 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Το «1ο Θερινό Σχολείο Μεταμόσχευσης Μαλλιών με την Τεχνική FUE» διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών (τμήμα Ιατρικής) και της FUE Europe με τη διοργάνωση να αποτελεί το πρώτο παγκοσμίως θερινό σχολείο μεταμόσχευσης μαλλιών με την τεχνική FUE που έρχεται να καλύψει την επιτακτική ανάγκη εκπαίδευσης ιατρών στο αντικείμενο.

«Ξεκινάμε ένα επιστημονικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ιατρών πάνω στην πλέον εξελιγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών. Οι κορυφαίοι του χώρου θα διδάξουν γιατρούς από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα που θα δηλώσουν συμμετοχή, προσφέροντας υψηλή εκπαίδευση, γεγονός που θα τους επιτρέψει στη συνέχεια να παρέχουν ολοκληρωμένη και άριστη φροντίδα στους ασθενείς τους. Έχω την τιμή να είμαι ο επιστημονικός συντονιστής του προγράμματος αυτού που όμοιο του δεν έχει διοργανωθεί ποτέ σε Παγκόσμιο επίπεδο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ζώντος.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved