ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προφυλακίστηκε ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Παραδέχθηκε και τις έξι απόπειρες βιασμού

Προφυλακίστηκε ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Παραδέχθηκε και τις έξι απόπειρες βιασμού

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, ο οποίος κατηγορείται για έξι αποπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών.

«Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο» είπε σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή ο κατηγορούμενος. Επικαλέστηκε μία πρόσφατη ερωτική απογοήτευση, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Υποστήριξε ότι διατηρούσε δεσμό επί 2,5 χρόνια με μία Ρουμάνα ιερόδουλο η οποία, όπως είπε στον ανακριτή, του «απέσπασε 15.000 ευρώ, τους κόπους μιας ζωής».

Φέρεται να παραδέχθηκε και τις έξι απόπειρες βιασμού που του αποδίδονται από τις αρχές και επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του, ενώ ο συνήγορός του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 30χρονος θα οδηγηθεί αρχικά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και στη συνέχεια στις φυλακές Τριπόλεως.

«Χίλια συγγνώμη»

Ο κατηγορούμενος, μέσω του συνηγόρου του, Δημήτρη Ράπτη, ζήτησε «χίλια συγνώμη» από τις οικογένειες των θυμάτων του, πλην όμως αρνήθηκε ότι σκοπός του ήταν να βιάσει τα θύματά του.

Όπως φέρεται να είπε, ήθελε μόνο να «μειώσει την γυναικεία υπόσταση» και αυτό, κατά το συνήγορό του, επειδή είχε πληγωθεί, μετά τη διάλυση μακροχρόνιας σχέσης που διατηρούσε με γυναίκα, η οποία και τον εκμεταλλεύτηκε.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Ράπτης, «η οικογένεια του κατηγορούμενου αλλά και ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ζητούν πραγματική συγνώμη, χίλιες φορές συγνώμη, από τις γυναίκες οι οποίες υπέστησαν τη δράση του».

Ο ίδιος ανέφερε ότι ανέμενε την απόφαση της Δικαιοσύνης περί προφυλάκισης και άφησε αιχμές για τη στάση που τήρησαν τα ΜΜΕ χαρακτηρίζοντας τον εντολέα του ως «δράκο».

Ο συνήγορος ανέφερε ότι έγινε προσπάθεια να συνδεθεί ο 30χρονος εντολέας του με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, κάτι που δεν αποδεικνύεται όπως είπε, από κανένα στοιχείο.

«Ο δράκος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας», τόνισε με αφορμή το γεγονός ότι ο δολοφόνος της άτυχης 69χρονης κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Δεν είναι βιαστής»

«Δεν είναι ούτε δράκος, ούτε βιαστής. Είναι άρρωστος και διατάχθηκε από τον ανακριτή η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στο Κορυδαλλό. Παράλληλα, ο ίδιος υπέβαλλε αίτημα για να ορίσει και δικό του ψυχίατρο. Ένας βιαστής δεν μπορεί να έχει τέτοιο τρόπο δράσης. Είχε σύγχυση. Έκανε ότι έκανε για να μειώσει το γυναικείο φύλο», προσέθεσε ο κ. Ράπτης.

Όπως διευκρίνισε, ο εντολέας του προέρχεται από μια καλή οικογένεια αλλά όλα άλλαξαν στη ζωή του, όταν χώρισε από μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με μια γυναίκα, η οποία «αφού τον εκμεταλλεύτηκε τον παράτησε».

Το γεγονός αυτό - όπως είπε - είχε σαν αποτέλεσμα «να απομονωθεί και να πέσει σε κατάθλιψη. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έκανε για να βιάσει αλλά για να μειώσει το γυναικείο φύλο», δήλωσε ο κ. Ράπτης.

Ο νεαρός βρίσκεται στο «κάδρο» της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς τα στοιχεία από την υπόθεση της 69χρονης μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με αυτά από τα «χτυπήματα» του «δράκου» του Αμαρουσίου.

Αν και οι έλεγχοι στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να μην τον συνδέουν με τη δολοφονία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος οδηγήθηκε στο υπόγειο γκαράζ όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας και η εντύπωση που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν πως ο χώρος του ήταν άγνωστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 69ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχετικές ειδήσεις