ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος πατέρας

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος πατέρας

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε χτες το βράδυ ότι σκότωσε το εξάχρονο κοριτσάκι του, για το οποίο είχε δηλώσει εξαφάνιση χτες το πρωί, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Η αυλαία της τραγωδίας έπεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο πατέρας του παιδιού υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας έναν κάδο απορριμάτων, περίπου 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπου είχε πετάξει τη σορό της μιάς από τις δίδυμες κόρες του, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, για να την εξαφανίσει.

Σήμερα θα γίνει η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου, αλλά σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής κατάθεση του 61χρονου, φαίνεται πως την στραγγάλισε ο ίδιος και ύστερα πέταξε τη σορό στον κάδο απορριμάτων.

Το χρονικό της υπόθεσης που πάγωσε το Πανελλήνιο

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) όταν ο πατέρας της 6χρονης κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεββάτι την κόρη του.

Μάλιστα, ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις