ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ προς ΠΑΣΟΚ:Οργιώδες πάρτυ επί Τσοχατζόπουλου και διαδόχων του

ΣΥΡΙΖΑ προς ΠΑΣΟΚ:Οργιώδες πάρτυ επί Τσοχατζόπουλου και διαδόχων του

Ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη δεύτερη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς είναι έκθετοι και προσθέτει ότι στα ναυπηγεία «έγινε οργιώδες πάρτυ επί Τσοχατζόπουλου και των διαδόχων του σε βάρος της Εθνικής Άμυνας, της Εθνικής Οικονομίας και των εργαζομένων».

Το «έργο» του Τσοχατζόπουλου, ο Ν. 3885/2010 («νόμος Βενιζέλου») όχι μόνο δεν το ανέτρεψε, αλλά οδήγησε τα ναυπηγεία σε νέο αδιέξοδο, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας σχετικά με τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τότε αυτή τη Σύμβαση και προειδοποιούσε για τα αδιέξοδα. Όσο για τα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα, υπογραμμίζει: «που όντως εμείς πρώτοι τα καταγγείλαμε, ως σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς θυμίζουμε στον κ. Βενιζέλο ότι έφερε προς ψήφιση στην Βουλή τον Νόμο 3883/2010 με τον οποίο υποσχέθηκε ότι θα ενεργοποιήσει όλες τις εκκρεμείς απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου και θα αντικαταστήσει τα ΑΩ του παρελθόντος με ΑΩ «νέου τύπου» που ο ίδιος θα καθόριζε με Υπουργική Απόφαση. Ακόμα την περιμένουμε!! Σε αυτήν την «εκκρεμότητα» αναφερθήκαμε στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας».

Τέλος, όπως επισημαίνεται, πολύ καιρό τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να έρθει το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στη Βουλή. Αυτόν ακριβώς το σκοπό εξυπηρετεί και η επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ:Η ερώτηση Τσίπρα για Σκαραμαγκά θα δόθηκε από συνεργάτες του Άκη

ΣΥΡΙΖΑ: O Βενιζέλος ζημίωσε το Δημόσιο και έκλεισε τα Ναυπηγεία

Απάντηση ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα για την ερώτησή του σχετικά με τα ναυπηγεία

Σκάνδαλο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά καταγγέλλει ο Αλ. Τσίπρας