Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η γυναίκα που χαράκωνε μωρά - Ανατριχιαστική αποκάλυψη από πατέρα θύματος (pics-vid)

Newsbomb

Ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της Αρχής ασκήθηκε σε βάρος της γυναίκας που συνελήφθη ως βασική ύποπτος για τοντραυματισμόσε εμπορικά κέντρα που χαράκωνε βρέφη- Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Τι αποκαλύπτει πατέρας θύματος για τη δράση της 55χρονης - Δείτε εικόνες από τη γυναίκα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πρωτοφανή υπόθεση της κακοποίησης βρεφών σε εμπορικά κέντρα των νοτίων προαστίων από μία μυστηριώδη γυναίκα, η οποία φέρεται να τα χαράκωνε με τα νύχια της ή με κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για σήμερα Παρασκευή (20/07).

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της Αρχής.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τη γυναίκα

Τι υποστήριξε η 55χρονη

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί», υποστήριξε χαρακτηριστικά πριν από την αναβολή της δίκης της, συμπληρώνοντας: «Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Συγκλονίζει πατέρας θύματος

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει πατέρας ενός μωρό που έπεσε στα χέρια της γυναίκας

«Η σύζυγός μου ήταν με τα δύο μου παιδιά σε κάποιο κατάστημα. Ξαφνικά η κυρία πλησίασε, ακούμπησε το παιδί, αυτό τινάχθηκε και στη συνέχεια άρχισε να κλαίει» είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1, ενώ συμπλήρωσε: «Εν συνεχεία η γυναίκα λέει στη σύζυγό μου: ''Α, τι έπαθε το παιδάκι, μήπως βγάζει δοντάκια, κ.λπ, τα μωράκια κλαίνε όταν βγάζουν δόντια''. Τότε η ταμίας ζήτησε να περάσει λίγο έξω η σύζυγός μου για να μπορέσει λίγο να ηρεμήσει το παιδι. Και επιστρέφοντας είδαν να ακουμπάει το παιδί και δεύτερης γυναίκας».

Σύμφωνα με τον πατέρα, το μωρό του από την επίθεση φέρει σημάδια στο πόδι του και στο χέρι του.

Το χρονικό της υπόθεσης

H 55χρονη γυναίκα, φέρεται να έμπαινε σε εμπορικά κέντρα στα νότια προάστια και να χάραζε τα πόδια και τα χέρια μωρών. Μάλιστα, την επίθεση πραγματοποιούσε την ώρα που οι μητέρες είχαν στην αγκαλιά τους τα μωρά.

«Όπλο» της ήταν τα ίδια της τα νύχια ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Οι γονείς έβλεπαν ξαφνικά τα παιδιά τους να αιμορραγούν

Ήταν γύρω στις 19.00 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν μια μητέρα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 2,5 μηνών μωρό της, μπήκε σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ.

Ανάμεσα στον κόσμο που περίμενε δίπλα της, στεκόταν μία μαυροφορεμένη γυναίκα, με ξανθά μαλλιά, η οποία κρατούσε ένα καρότσι για ψώνια και άλλα πράγματα, αναφέρει το Star.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα αυτή φέρεται να πλησίασε τη μητέρα, ενώ αφού έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε το μωρό, που κρατούσε αγκαλιά, στα πόδια.

Αφού χαράκωνε, χανόταν…

Ενώ το μωρό σφάδαζε από το κλάμα, η γυναίκα με το λεπίδι εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος. Εν τω μεταξύ, η ανυποψίαστη μητέρα, ανακάλυπτε τρομοκρατημένη πως από τις πατούσες του παιδιού της έτρεχε αίμα!

Προσπαθώντας, δε, να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε συμβεί, έτρεξε έντρομη στους άνδρες ασφαλείας και τους ενημέρωσε για την πρωτοφανή επίθεση.

Τα «χτυπήματα» και οι καταγγελίες

Και μπορεί η μητέρα να προχώρησε σε καταγγελία στην Aστυνομία, ωστόσο η μυστηριώδης γυναίκα «ξαναχτύπησε».

Η μαρτυρία μιας ακόμη μητέρας, που πήγε βόλτα με το μωρό της σε εμπορικό κέντρο του Αλίμου, προκαλεί ανατριχίλα... Σχεδόν ταυτόχρονα, μία άλλη γυναίκα, κρατώντας κι αυτή αγκαλιά το μόλις 12 μηνών γιο της, μπήκε στο ίδιο κατάστημα.

Λίγο αργότερα, το ξαφνικό γοερό κλάμα του παιδιού φανέρωνε πως κι εκείνο είχε πέσει θύμα της μαυροφορεμένης γυναίκας.

Τέσσερις συνολικά οι επιθέσεις

Η 55χρονη φέρεται να επιτέθηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε τρία μωρά. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μία άλλη μητέρα, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως και το δικό της μωρό είχε πέσει θύμα της. Μάλιστα, αναγνώρισε στο πρόσωπό της τη γυναίκα που χάραξε το βρέφος. Πρόκειται στην ουσία για την τέταρτη επίθεση, η οποία ωστόσο έγινε πριν από ένα χρόνο περίπου.

Η γυναίκα συνελήφθη

Η 55χρονη εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/07/2018) να περιφέρεται σε εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια, από άνδρες της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου και αστυνομικούς του Τμήματος Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς πριν τη μεταφέρουν στο Τμήμα Αγίου Δημητρίου, όπου κλήθηκαν για να την αναγνωρίζουν τρεις γονείς.

Λίγη ώρα αργότερα, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Άγνωστος ο λόγος των επιθέσεων

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, η 55χρονη διέμενε στα Άνω Λιόσια. Ωστόσο, πήγαινε σε εμπορικά κέντρα στα νότια προάστια μόνο και μόνο για να επιτεθεί στα μωρά. Μέχρι στιγμής, άγνωστα παραμένουν τα αίτια που η γυναίκα προχώρησε σε αυτές τις πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα επιθέσεις.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός για νέα μεγάλη φωτιά στις Αχαρνές - Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του Newsbomb.gr