«Το μνημόνιο είναι δοσιλογισμός»

Video 1

Συνέντευξη Τζίμη Πανούση στο newsbomb

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ BOMBTV

Ο Τζίμης Πανούσης σε μια αμιγώς πολιτική συνέντευξη καταθέτει τις απόψεις του για όσους μας οδήγησαν στα μνημόνια - Ο αιρετικός καλλιτέχνης μιλάει για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και για την απαξίωση του πολιτικού συστήματος -Τι λέει για Σαμαρά, Τσίπρα και Γιώργο Παπανδρέου 

Ο Τζίμης Πανούσης δεν χρειάζεται συστάσεις. Μετράει πάνω από 35 χρόνια στο σανίδι και εκατοντάδες μηνύσεις τις οποίες έχει δεχθεί για τις παραστάσεις του οι οποίες πολλές φορές προκαλούσαν φορείς, αλλά και φυσικά πρόσωπα.

Ο Τζίμης Πανούσης ανοίγει τα χαρτιά του στον Κώστα Τσιτούνα και μιλάει «αμοντάριστος», χωρίς λογοκρισία για τα μνημόνια και την κρίση.

Η συνέντευξη και ο αυθορμητισμός του Πανούση είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Δεν «χαρίζεται» σε κανέναν.

Χαρακτηρίζει δοσίλογους τους πολιτικούς που μας οδήγησαν στα μνημόνια και ασκεί σκληρή κριτική στους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και στις δυνάμεις της αριστεράς από τις οποίες όπως λέει θα περίμενε μεγαλύτερη μαχητικότητα. Παρόλα αυτά θεωρεί δεδομένη τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές...

Η συνέντευξη έγινε λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Χωρατόριο σε ρε μίζερο» που ο καλλιτέχνης «ανεβάζει» στο club Guantanamo (Aκτη Πειραιώς)