ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Διερευνά «αν και τι ήξερε ο Σημίτης» ο ανακριτής για τα εξοπλιστικά

Διερευνά «αν και τι ήξερε ο Σημίτης» ο ανακριτής για τα εξοπλιστικά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Νewsbomb.grο ανακριτής ο οποίος ερευνά τα πάρτι με τις μίζες στα εξοπλιστικά, που εξελίχθηκε την περίοδο του Α. Τσοχατζόπουλου και του Γ. Παπαντωνίου, ερευνά και τα αυτονόητα, τα αυτονόητα που έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει, παρά την ομερτά της σιωπής που έχουν επιβάλλει τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης και της επιλεκτικής «ενημέρωσης»

- Πώς ήταν δυνατό δηλαδή οι μίζες να «τρέχουν», να γίνεται χορός δισεκατομμυρίων και ο υπεύθυνος πρωθυπουργός της χώρας, ο Κώστας Σημίτης να μην έχει πάρει χαμπάρι τι γίνονταν;

Κατά τις πληροφορίες μας λοιπόν, ο τότε αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών, ο Αντ. Κάντας, ο αναπληρωτής του καταδικασμένου Γ. Σμπώκου, του αγαπημένου παιδιού του Άκη, στην διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του ερωτήθηκε επανειλημμένα και με επιμονή:

KANTAS8271321

- Αν ο τότε πρωθυπουργός γνώριζε κάτι απ’ τα όσα συνέβαιναν στο Πεντάγωνο και στα πέριξ…

Ο Αντ. Κάντας απάντησε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, αν και τι ήξερε ο Κ. Σημίτης.

Ωστόσο το γεγονός αυτής της εύλογης επιμονής του αρμόδιου ανακριτή λέει πολλά. Απαντά και στα ερωτήματα που έχουμε θέσει.

Μάλιστα από έμπειρους και έγκυρους νομικούς κύκλους επισημαίνεται ότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αυτή η διερεύνηση του αν και τι γνώριζε ο Κ. Σημίτης θα συνεχιστεί, για λόγους που είναι εύκολα κατανοητοί.

SIMITIS823

Δηλαδή και στην διάρκεια των επόμενων ανακρίσεων και απολογιών και των άλλων εμπλεκόμενων που θα κληθούν, θα υποβάλλεται η ίδια ερώτηση.

Ενώ δεν απέκλειαν ακόμα και το να κληθεί να καταθέσει κι ο ίδιος ο Σημίτης!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι έχει ήδη δοθεί κατεύθυνση σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και «νοικιασμένους» δημοσιογράφους να αρχίσουν σταδιακά και μεθοδικά την απαξίωση της όλης διαδικασίας και του συγκεκριμένου ανακριτή…

Πρόκειται για όλο αυτό το κύκλωμα που φέρεται να οργίασε επί ημερών Σημίτη.

Και οι προειδοποιητικές βολές άρχισαν κιόλας…

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος «προστατών» για τις μίζες

Συνελήφθη 78χρονος για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα

Θα τολμήσουν να τους αγγίξουν;

Εντάλματα σύλληψης μετά τις αποκαλύψει​ς Κάντα

Αν ο Κάντας πήρε 10 εκατ., πόσα πήραν οι πολιτικοί προϊστάμενοι;

Σάλος και στη Γερμανία από τις αποκαλύψεις Κάντα