ΑΠΟΨΕΙΣ

Αποκάλυψη Βαρεμένου: Αυτά είναι τα νεοδημοκρατικά κινητά που κάνουν προπαγάνδα

Αποκάλυψη Βαρεμένου: Αυτά είναι τα νεοδημοκρατικά κινητά που κάνουν προπαγάνδα

Υπάρχουν «νεοδημοκρατικά» κινητά που κάνουν αυτόματη προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ; Ναι κύριοι υπάρχουν. Να σας πω την αλήθεια ούτε κι εγώ τα γνώριζα, μέχρι που τα αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος - Ο Κώστας Τσιτούνας γράφει... έντρομος για τα «υποχθόνια» κινητά τηλέφωνα που μόλις τα ανοίξεις σε βομβαρδίζουν με αντισυριζαϊκές ειδήσεις

Όταν τον άκουσα, μούσκεψα από τον ιδρώτα και τον τρόμο.

Ευτυχώς όμως που ο Γιώργης Βαρεμένος αποκάλυψε την αλήθεια για αυτά τα ύπουλα κινητά που μόλις τα ανοίξεις, σου στέλνουν ειδήσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανατριχιαστικό.

Έχει συγκλονιστεί η παγκόσμια κοινότητα από τα όσα είπε ο Γιώργης Βαρεμένος.

Τι είπε ο «τεράστιος» Γιώργης Βαρεμένος;

«Εγώ όταν ανοίγω το κινητό μου, και πρέπει να παρέμβει και ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό, και ξέρεις ανοίγω το κινητό μου και μου παρουσιάζεται μια είδηση από ένα site που λέει “τρομερό ατόπημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή”, από ένα λαθραίο σάιτ, που εγώ δεν έχω ξαναδεί και μου βγαίνει στο κινητό. Χωρίς να έχω συναινέσει».

Αχ πόσο δίκιο έχει. Και δεν είσαι καθόλου ψεκασμένος…

Πρέπει άμεσα να πάρει θέση όλη η αντιπολίτευση για αυτά τα φιλελέ κινητά και για τα λαθραία σάιτ που στέλνουν μηνύματα στον Γιώργη χωρίς την έγκρισή του.

Γιώργο Βαρεμένε πέτα το, το ρημάδι το κινητό σου.

Είναι νεοδημοκρατικό το άτιμο.

Είναι όργανο του σατανά, ξεκάθαρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΥΓ: Αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι - Να μας πουν τι συμβαίνει με το κινητό του αλλιώς θα κάνω κατάληψη στα Εξάρχεια μέχρι νεωτέρας (έλα σας δίνω και ιδέες).

Ακολουθήστε τον Κώστα Τσιτούνα στο Facebook