Νέα «τάπα» Βαρουφάκη στον προκλητικό δημοσιογράφο της Wall Street Journal!

Newsbomb

Το... λάθος να συνεχίσει την αντιπαράθεσή του με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη στο Twitter έκανε ο αρθρογράφος της Wall Street Journal, Σάιμον Νίξον.

Η αντιπαράθεση είχε εκκινήσει πριν λίγα 24ωρα όταν σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, ο Νίξον έγραψε στο Τwitter: «Τώρα ο Τσίπρας λέει ότι η Ελλάδα δεν ζητεί νέο δάνειο, εντούτοις το πρωί ο Βαρουφάκης έψαχνε για 7 δισ. ευρώ. Μιλάνε καν μεταξύ τους αυτοί οι τύποι;».

Η απάντηση από τον Γιάννη Βαρουφάκη δεν άργησε να έρθει.

Ο Έλληνας υπουργός απάντησε: «Συνέχεια (μιλούν). Και είναι τελείως συγχρονισμένοι. Κάτι που θα είχες αντιληφθεί εάν άκουγες εμάς και όχι αυτά που οι άλλοι είπαν ότι είπαμε».

Χθες, Πέμπτη (12/02/2015) ο Νίξον επανήλθε προκλητικά γράφοντας στο Twitter: «Η ελληνική κυβέρνηση υπαναχωρεί, συμφωνεί σε συνομιλίες με την τρόικα καθώς καταρρέουν τα φορολογικά έσοδα και οι τράπεζες λαμβάνουν άλλα 5 δισ. ευρώ από τον ELA. Ξημερώνει η πραγματικότητα;».

Η απάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη ήταν άμεση: «Ίσως θα πρέπει να ελέγξετε ξανά το ποιος υπαναχώρησε. Αν σας ενδιαφέρει η πραγματικότητα, αυτή είναι».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved