Με το σακάκι στον ώμο στο Μαξίμου ο Τσίπρας - Σε εξέλιξη κρίσιμη σύσκεψη (photos)

Newsbomb

Εμφανώς καταπονημένος από τις μαραθώνιες και σκληρές διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, ο Αλέξης Τσίπρας εισήλθε στο Μέγαρο Μαξίμου με το σακάκι στον ώμο.

Άρτι αφιχθείς από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έφθασε με πτήση από τις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε αμέσως στο «στρατηγείο» του, προκειμένου να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του, όσον αφορά στην εσωτερική πολιτική σκηνή, καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ανασχηματισμό ακόμα και απόψε το βράδυ.

Ήδη μάλιστα αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με τους στενούς του συνεργάτες, ενώ στο Μαξίμου βρίσκονται ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελαρίδης και ο βουλευτής Δημήτρης Βίτσας.

Λίγο αργότερα έφθασαν ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης και ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, ενώ αποχώρησε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved