Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Μπακογιάννη: «Εδώ και τώρα... συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα»

Μπακογιάννη: «Εδώ και τώρα... συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα»
«Δεν μπορεί να ήταν λιγότερες οι διαφορές Α. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκη απ' ότι είναι οι διαφορές που χωρίζουν τον Σαμαρά και τον Τσίπρα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητά να συναντηθούν άμεσα ο Σαμαράς και ο Τσίπρας, φέρνοντας το παράδειγμα της συνάντησης Μητσοτάκη-Παπανδρέου, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Την ανάγκη να γίνει «εδώ και τώρα» συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον Αλ. Τσίπρα επισημαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη με την προτροπή να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες με την τρόικα:
«Δεν μπορεί να ήταν λιγότερες οι διαφορές Α. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκη απ' ότι είναι οι διαφορές που χωρίζουν τον Σαμαρά και τον Τσίπρα. Και όμως οι Παπανδρέου και Μητσοτάκης κατάφεραν και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Αν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και συζητήσουν, είμαι βεβαία ότι θα τα βρουν, αλλά να καθίσουν» αναφέρει.

Η Ντόρα όμως ξιφούλκησε και για τον τρόπο που διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, λέγοντας ότι δεν γίνονται με τον σωστό τρόπο.
«Πρέπει επιτέλους να βάλουμε και εμείς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τις δικές μας προτεραιότητες και όχι να ακολουθούμε μόνον ότι μας λέει η τρόικα. Εχει πολλαπλή σημασία αυτό που λέω» είπε.

Τέλος, η κ. Μπακογιάννη έκανε και εκτιμήσεις για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Οόσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας τόσο απομακρύνεται η υπόθεση εκλογής Προέδρου. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις