Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Συνάντηση Δένδια - Στυλιανίδη με φόντο τη διαδοχή

Συνάντηση Δένδια - Στυλιανίδη με φόντο τη διαδοχή

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι αντιδράσεις για την κυριακάτικη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται πως οι δελφίνοι αναζητούν κοινό βηματισμό.

Οπως σας μετέφερε ήδη το newsbomb.gr, οι αμφισβητίες της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά, βλέποντας το ενδεχόμενο να μην αλλάξει τίποτα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισαν συμπόρευση προκειμένου να ανοίξει η κούρσα της διαδοχής.

Σ' αυτό το πλαίσιο έχουν πέσει γέφυρες επικοινωνίας με όλες τις πλευρές της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, κάτι που επιβεβαιώθηκε και χθες το απόγευμα. Νίκος Δένδιας και Ευριπίδης Στυλιανίδης είχαν συνάντηση σε αθηναϊκό ξενοδοχείο προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις και να αποφασίσουν δράση από κοινού προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να γυρίσει σελίδα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, δίχως πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει διαρρεύσει το παραμικρό για όσα είπαν.

Δεν αποκλείεται πάντως οι προθέσεις τους να γίνουν γνωστές το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς οι εξελίξεις στο γαλάζιο παρασκήνιο είναι αρκετές...

Σχετικές ειδήσεις