Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Και η Εύα Καϊλή υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

Και η Εύα Καϊλή υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

Μια πέμπτη υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έρχεται οσονούπω να προστεθεί στις άλλες τέσσερις και να κάνει έτσι πιο ενδιαφέρον το εσωκομματικό τοπίο, ενόψει της εκλογής του νέου προέδρου του Κινήματος, στις 14 Ιούνη.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, για την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, η οποία συζητά με μια σειρά στελεχών, με χαρακτηριστικό τους ότι ανήκουν στη νεότερη γενιά, το ενδεχόμενο πιθανής υποψηφιότητάς της για τη διαδοχή του Β. Βενιζέλου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κλίμα είναι θετικό για την υποψηφιότητά της και είναι πολύ πιθανό να την ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες.

Η Εύα Καϊλή φιλοδοξεί, όπως τονίζουν στελέχη τα οποία συζητούν μαζί της, να εκφράσει μια νέα γενιά στελεχών, τα οποία δεν έχουν σχέση ούτε με τα μνημόνια (η ίδια δεν έχει ψηφίσει μνημόνια, αφού δεν ήταν βουλευτής), αλλά ούτε και με διχαστικές αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, που βαραίνουν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και εμποδίζουν την πορεία προς το μέλλον.

Να εκφράσει δηλαδή εκείνο το τμήμα του Κινήματος, που θέλει να απαλλαγεί από βαρίδια και δουλείες του παρελθόντος...

Υπενθυμίζεται, πως μέχρι στιγμής έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επίσημα ή ανεπίσημα, δηλώσει την υποψηφιότητά τους η Φώφη Γεννηματά, ο Α. Λοβέρδος, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος και ο Θαν. Χειμωνάς, με φιλοδοξία να διαδεχτούν τον Βενιζέλο...

Σχετικές ειδήσεις