Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Σημαντική αποκάλυψη για την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από τον Ολάντ

Σημαντική αποκάλυψη για την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από τον Ολάντ

Το 2012, το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα "δεν ήταν θωρακισμένο" , σε ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, όπως είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ κατά τις σημερινές του (29/6/2015) δηλώσεις για την Ελλάδα, καθησυχάζοντας τους Γάλλους πολίτες για την οικονομία της χώρας τους.

2012. Ηταν τότε που η συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, απειλούσε τον ελληνικό λαό, ότι σε περίπτωση καταψήφισής του, στις επικείμενες, εκείνη την περίοδο, εκλογές, θα σήμαινε άτακτη χρεοκοπία (το περιβόητο τότε default) και άναρχη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

της Ρούλας Κοτσέτα

Το συμπέρασμα είναι πολύ εύκολο πλέον να καταννοηθεί.. Δεν υπήρχε κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, γιατί όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, αυτό θα σήμαινε και κατάρρευση αλυσυδωτού χαρακτήρα του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.

samaras veni

Οπότε ο λόγος που δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ Σαμαράς και Βενιζέλος - τότε που μπορούσαν να "απειλήσουν" πάνω στο τραπέζι, σε συμφέρον του λαού - ήταν ότι θα εθίγονταν τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών (τραπεζιτών-επιχειρηματιών-εγκάθετων).

Επιπλέον, υπήρχε ο φόβος... για τις ατέλειωτες λίστες που ήταν γεμάτες από ονόματα επιχειρηματιών, κατόχων ΜΜΕ και πολιτικών αλλά και των ταμείων των κομμάτων τους, που χρόνια γέμιζαν με μαύρο χρήμα προκειμένου να κάνουν πολιτική υπέρ των δανειστών, βάζοντας τον ελληνικό λαό, παράνομα και αντισυνταγματικά να πληρώνει - με περικοπές μισθών και συντάξεων - τις ζημιές, από τα λάθη στον τζόγο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κατεστημένου.

Ας θυμηθούμε και την παραδοχή του Θεόδωρου Τσουκάτου, ότι τις βαλίτσες με το μαύρο χρήμα της Siemens, τις έστελνε από την Γερμανία μέσω Χριστοφοράκου, στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

papandreou

Ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

Οπως το 2012, το παράνομα χρηματοδοτούμενο ελληνικό πολιτικό κατεστημένο από τις Βρυξέλλες, απειλούσε τους ψηφοφόρους...ακριβώς το ίδιο, θα κάνει κι αυτή την εβδομάδα...

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις Ολάντ

olant

Ρoή Ειδήσεων