Απίστευτο: Πασίγνωστος ισοβίτης ήθελε να βγάλει σύνταξη από το ΙΚΑ

Newsbomb

Η πληροφορία του Newsbomb.gr είναι πέρα για πέρα αληθινή και αποκλειστική: Ένας από τους λεγόμενους διαβόητους Έλληνες κακοποιούς που επι σειρά ετών ήταν ο φόβος και ο τρόμος στις φυλακές, έκανε αίτηση να βγάλει σύνταξη στο ΙΚΑ!

Οι υπάλληλοι του ΙΚΑ στο κεντρικό υποκατάστημα, στην Αθήνα έπαθαν σοκ, όταν είδαν τις κλούβες και τα τζιπάκια της αντιτρομοκρατικής να περικυκλώνουν το κτήριο του ΙΚΑ.

Στην αρχή ο νους τους πήγε αλλού, μέχρι που ενημερώθηκαν από τους επικεφαλής της μεταγωγής ότι ένας κρατούμενος θέλει να καταθέσει αίτηση για σύνταξη και μάλιστα αναπηρική.

Ο γνωστός ισοβίτης μάλιστα, όπως μαθαίνουμε πέρασε δυο φορές από επιτροπή για να βγάλει αναπηρική σύνταξη πάνω από 80% και με τον τρόπο αυτό να καταφέρει και την παράλληλη αποφυλάκισή του.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες δεν του έβγαλαν αναπηρία ούτε πάνω από 60%, οπότε ούτε σύνταξη θα πάρει, ούτε θα αποφυλακιστεί.

Βεβαίως πρέπει να πούμε ότι δεν πρόκειται για κανένα αγγελούδι, αλλά για πασίγνωστο κακοποιό, ισοβίτη, με δεκάδες εγκλήματα στο ενεργητικό του...

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved