Με το ζόρι… άθεοι!

Η συστημική προπαγάνδα και η νοσηρότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Για να επιτύχουν την πλήρη κατάρρευση και διάλυση του κοινωνικού ιστού, εφευρίσκουν ακόμα και έρευνες κοινής γνώμης.
Με το ζόρι… άθεοι!

Μια παλιά πανελλαδική έρευνα με τίτλο: «Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες», η οποία είχε γίνει από την εταιρεία GPO για λογαριασμό της Αστικής μη κεδροσκοπικής οργάνωσης diaNEOsis, επανέφερε στο φως η Ένωση Αθέων μέσω facebook, υποστηρίζοντας πως η έρευνα: «Αποκαλύπτει μεταξύ άλλων μία εμφανώς φθίνουσα πορεία στη θρησκευτικότητα των Ελλήνων, καθώς και μία συντριπτική πλειοψηφία που είναι υπέρ της κατάργησης της μισθοδοσίας των κληρικών από το Κράτος».

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα ΕΚΚΛΗΣΙΑ online, τα στοιχεία της έρευνας προδίδουν την ξεκάθαρη προβοκάτσια, αφού αναφέρεται ξεκάθαρα πως η έρευνα διενεργήθηκε: «Από 26 Μαρτίου έως 7 Απριλίου και από 15 Απριλίου έως 24 Απριλίου 2015 (εκτός περιόδου Πάσχα)»...

Έχουμε, όμως, Φεβρουάριο του 2016.

Ακόμη και η εταιρεία που πραγματοποίησε την συγκεκριμένη έρευνα, αναφέρει σε σχόλιό της: «Επισημαίνουμε ότι τα στοιχεία της μέτρησης που παρουσιάζουμε αποτελούν την καταγραφή των τάσεων που επικρατούν τη δεδομένη χρονική περίοδο διεξαγωγής της έρευνας».

Ψιλά γράμματα για κάποιους όλα αυτά, αλλά άθεοι με το ζόρι, δεν γίνεται!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή