Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Το καλύτερο σουπερμάρκετ στον κόσμο ανήκει σε Έλληνα...

Το καλύτερο σουπερμάρκετ στον κόσμο ανήκει σε Έλληνα...

Το βραβείο του καλύτερου σουπερμάρκετ στον κόσμο (International Retailer of the Year 2017) απονεμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Έλληνα επιχειρηματία Νίκο Τσαπαλιάρη και τον γιο του Σπύρο, από την Ιndependent Grocers Alliance, που δημιουργήθηκε το 1962 και λειτουργεί σε παραπάνω από 30 χώρες.

Πρόκειται για το κατάστημα του Frewville Foodland IGA Supermarket νοτιοανατολικά της Αδελαΐδας, το οποίο απασχολεί πάνω από 260 υπαλλήλους.

«Είναι μία εξαιρετικά περήφανη στιγμή για εμάς να τυγχάνει η τοπική επιχείρηση μας τέτοιας αναγνώρισης σε διεθνές επίπεδο» είπε ο κ. Τσαπαλιάρης.

Η επιχείρησή του είναι η μοναδική που κέρδισε το βραβείο δυο συνεχόμενες χρονιές.

Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων, η πρόοδος των υπαλλήλων, οι καινοτόμες ιδέες καθώς και η συμβολή και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι μόνο μερικά από τα κριτήρια επιλογής του βραβευμένου καταστήματος, αλλά για την οικογένεια Τσαπαλιάρη (Chapley) όλα ξεκινούν και σταματούν στις ανάγκες των πελατών τους γι' αυτό και δίνουν όλη τους την προσοχή και ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση τους.

Ταυτόχρονα, παρ' ότι η επιχείρηση προοδεύει με την βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτομίας, οι ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτες από την Ικαρία, αρνούνται πεισματικά να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών «self service» ταμείων με αποτέλεσμα από το 2015 έως σήμερα να έχουν δημιουργήσει πάνω από 100 νέες θέσεις εργασίας στο συγκεκριμένο κατάστημά τους.

Η επιχείρηση απασχολεί πολλούς ομογενείς και νεοφερμένους συμπαροίκους στα δύο καταστήματά της.

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων