Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά…

Newsbomb

Κάποτε οι ξένες εφημερίδες τον αποθέωναν… Τώρα τον σφάζουν με το βαμβάκι…- Αχ Αλέξη τι σου έμελε να πάθεις; 

Για κόπωση της μεσαίας τάξης από την κυβέρνηση Τσίπρα κάνουν λόγο οι Financial Times του Λονδίνου επισημαίνοντας ότι οι Έλληνες πιστεύουν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός αντί να καταπολεμήσει τη διαπλοκή, δημιούργησε το δικό του σύστημα.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην πορεία του Αλέξη Τσίπρα καθώς και την πολιτική κατάσταση στην οποία άφησε τη χώρα, τονίζοντας ότι «εάν όλες οι δημοσκοπήσεις είναι σωστές, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα έχει πρόωρο τέλος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιμέτωπος με ήττα, στις γενικές εκλογές του επόμενου μήνα».

Άραγε θα τιμωρήσει κανέναν ο Τσίπρας;

Διαφωνώ κάθετα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα «τιμωρήσει» κανέναν από τους υπευθύνους της μεγάλης ήττας από τη ΝΔ. Τα σενάρια που γράφονται είναι εκτός πραγματικότητας. Το μείζον ζήτημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η τρίτη επερχόμενη ήττα (οι δυο προηγούμενες είναι της ευρωκάσπης και των αυτοδιοικητικών). Το πρόβλημα είναι η εσωκομματική διαχείριση της ήττας την επομένη των εκλογών. Εκεί ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να κρατήσει με όλους τις ισορροπίες για να μην γίνει η μεγάλη… έκρηξη. Για να μην οδηγηθεί σε διαδικασίες αμφισβήτησης. Απλά τα πράγματα…

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved