ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Supercar Blondie σε νέες επαγγελματικές περιπέτειες

Η Supercar Blondie σε νέες επαγγελματικές περιπέτειες

Η διάσημη youtuber και influencer, η Alexandra Hirschi, γνωστή ως Supercar Blondie, με τους εκατομμύρια followers στα social media προχωρά σε ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ.

Του Γιάννη Σκουφή

Η γοητευτική και αναμφίβολα πανέξυπνη νεαρή ξεκίνησε το 2017 να ποστάρει βίντεο από μία μικρή πόλη στην Αυστραλία για να φτάσει να παρουσιάζει πανάκριβα και υπερπολυτελή αυτοκίνητα στο Ντουμπάι.

Όχι τυχαία αφού εκμεταλλεύθηκε το πάθος της για τα αυτοκίνητα και το συνδύασε με τις γνώσεις της γύρω από το μάρκετινγκ ώστε μέσα από τα social media να αναδειχθεί ως μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον χώρο των τεσσάρων τροχών (και όχι μόνο).

Έχοντας πλέον εκατομμύρια ακόλουθους που της έχουν αποφέρει δισεκατομμύρια likes και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, μαζί με τον σύζυγο και συνεργάτη της Nik Hirschi, αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα και να δημιουργήσει μία online πλατφόρμα με την ονομασία SBX Cars.

Ουσιαστικά, η SBX Cars θα λειτουργεί ως μια διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για να αποκτήσει κανείς σπάνια και ξεχωριστά αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές.

Ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που βρίσκεται υπό δημοπρασία είναι ένα Tesla Cybertruck Foundation Series, ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα, όπως ένα VW XL1 και μία Lamborghini Diablo VT Roadster.

Μετά από αυτά, η εταιρεία λέει ότι οι προσεχείς δημοπρασίες θα περιλαμβάνουν μια από τις τρεις Lamborghini Veneno Coupe, μία Mercedes-AMG One, και το πρωτότυπο Hyperion XP-1 που κινείται με υδρογόνο .

Εκτός από τις δημοπρασίες, η SBX Cars διαθέτει το ειδικό τμήμα «Plutimum», όπου θα δημοπρατηθεί η συλλογή «Black and Gold». Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει σπάνια μονοθέσια της Lotus από τη δεκαετία του 1970, καθώς και το αεροπλάνο Cessna 414A που χρησιμοποιούσε στα ταξίδια του ο Colin Chapman, ο ιδρυτής της Lotus.