ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

6ο PICK LOUX COLA: Αγώνας στο κέντρο της Πάτρας

6ο PICK LOUX COLA: Αγώνας στο κέντρο της Πάτρας

Η αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Διεθνές Σιρκουϊ Καρτ LOUX COLA έχει ξεκινήσει. Για έκτη χρονιά οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας θα συγκεντρώσουν την αφρόκρεμα των Ελλήνων και Διεθνών οδηγών Kart.

Συνώνυμη των αγώνων Kart έχει γίνει η Πάτρα τα τελευταία έξι χρόνια με τη διοργάνωση του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ/ Patras International Circuit for Kart, (PICK), το οποίο θα διεξαχθεί στους δρόμους του κέντρου της πόλης στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει και ήδη τα «πρώτα μηνύματα» δείχνουν ότι κορυφαίοι οδηγοί από την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο θα βρεθούν στην Πάτρα για να λάβουν μέρους σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης, ότι κάποιες κατηγορίες έχουν συγκεντρώσει πολλές συμμετοχές για αυτό καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν να υποβάλουν την αίτηση τους προκειμένου να «κλειδώσουν» τη θέση τους στο 6ο PICK Πάτρας. Για να ικανοποιήσει όλους τους αγωνιζόμενους η ΟΜΑΕ/ΕΠΑ αποφάσισε να προκηρύξει και 6η κατηγορία στο PICK (SENIOR), έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από πολλούς αγωνιζόμενους.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: SENIOR, ΜΙΝΙ 60cc – CSAI, DCUP, ROTAX SENIOR MAX,ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS – RM1, SUPER, ενώ για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ.