Λεσόρ: «Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός»

Η "μάχη" του Ματίας Λεσόρ με τον Έντι Ταβάρες θα κρίνει πολλά, αλλά δε θα είναι η σημαντικότερη στον αυριανό τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ, σύμφωνα με τον σέντερ του "τριφυλλιού"
Λεσόρ: «Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός»
1'

Η "μάχη" του Ματίας Λεσόρ με τον Έντι Ταβάρες θα κρίνει πολλά, αλλά δε θα είναι η σημαντικότερη στον αυριανό τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ, σύμφωνα με τον σέντερ του "τριφυλλιού".

Ο Ματίας Λεσόρ αποτελεί την... κολώνα του φετινού Παναθηναϊκού και έναν από τους σημαντικότερους λόγους που οι "πράσινοι" κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Ο σέντερ του "τριφυλλιού" αύριο θα έχει πολύ δύσκολη δουλειά κόντρα στον Έντι Ταβάρες κάτι το οποίο και σχολίασε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον μεγάλο τελικό: «Είμαστε ευγνώμονες που βρισκόμαστε εδώ. Δεν θα είναι εύκολο. Απέχουμε ένα ματς από τον τίτλο. Η Ρεάλ κάνει τρομερή χρονιά, θα είναι πρόκληση για εμάς. Πλέον βρισκόμαστε στο τελευταίο βήμα, για να πάμε στην κορυφή της Ευρώπης. Το θέλουμε πολύ.»

Για τη δύσκολη δουλειά που θα έχει με τον Έντι Ταβάρες: «Δεν έχει να κάνει με εμένα και τον Έντι. Είναι ένας φανταστικός παίκτης θα πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Δεν έχει να κάνει με το ένας εναντίον ενός. Τον σέβομαι απόλυτα και με σέβεται και αυτός. Ο καθένας έχει τη γνώμη του για το ποιος είναι ο καλύτερος. Αύριο θα είναι μια μάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή