Ματέο: «Έχουμε έναν μεγάλο στόχο μπροστά μας»

Ο Τσους Ματέο δείχνει και πάλι αποφασισμένος για τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση της Ευρωλίγκας σεβόμενος απόλυτα τον Παναθηναϊκό AKTOR.
Ματέο: «Έχουμε έναν μεγάλο στόχο μπροστά μας»
2'

Ο Τσους Ματέο δείχνει και πάλι αποφασισμένος για τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση της Ευρωλίγκας σεβόμενος απόλυτα τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Τσους Ματέο ετοιμάζεται να οδηγήσει εκ νέου την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου αλλά δείχνει να γνωρίζει απόλυτα τις διαφορές και τις δυσκολίες σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε και πάλι στον τελικό. Συγχαρητήρια στον Αταμάν και τον Παναθηναϊκό που βρίσκονται στον τελικό. Σε αυτές τις καταστάσεις είναι δύσκολο να πάρεις τον τίτλο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό και περιμένουμε το ίδιο και αύριο. Έχουμε έναν στόχο και θέλουμε να τον πετύχουμε», ανέφερε αρχικά.

Για το πλάνο του για τον τελικό: «Δεν είναι εύκολο να προπονείς σε έναν τελικό. Κόντρα στον Ολυμπιακό αποφασίσαμε να πάμε με ένα πλάνο και αύριο θα κάνουμε κάποιες αλλαγές. Πρέπει να κρατήσουμε την νοοτροπία μας, να το θέλουμε περισσότερο. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα δείξουμε χαρακτήρα. Υπάρχουν τακτικές διαφορές μεταξύ των ομάδων. Όμως, το θέμα είναι πως ποτέ δεν θα τα παρατήσουμε».

Για το γεγονός ότι η Ρεάλ έχει διατηρήσει τον κορμό της: «Η σταθερότητα πάντα είναι πολύ σοβαρή για να πιάσεις τους στόχους σου. Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν για αυτόν τον λόγο. Είχαμε σχεδόν ίδια ομάδα με πέρυσι, συν τον Καμπάτσο. Αυτό είναι καλό για τη regular season. Τώρα παίζουμε έναν τελικό. Εκεί μπορούν να συμβούν πολλά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό, για να αγωνιστούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως πέρυσι».

Για τις λεπτομέρειες που κρίνουν τον τελικό: «Όλα τα ματς είναι ξεχωριστά. Πέρυσι και πρόπερσι είδαμε τι συνέβη. Ποιος ξέρει; Κάποιες φορές πιστεύεις πως το ματς θα κριθεί στο τέλος, αλλά μία ομάδα είναι καλύτερη. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τα ριμπάουντ, η άμυνα, το σουτ από την περιφέρεια. Αυτά δεν είναι απλά μικρές λεπτομέρειες, είναι σημαντικά στοιχεία. Τα θέλουμε για να πάρουμε μια διαφορά. Δεν έχει σημασία αν η ομάδα μας κερδίσει με 1 ή 10 πόντους».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή