ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

WRC: Η Hyundai κρατά τον D.Sordo

WRC: Η Hyundai κρατά τον D.Sordo

Ο Ισπανός Dani Sordo υπέγραψε για 2 χρόνια με την Κορεάτικη ομάδα και θα είναι μαζί με τον Thierry Neuville.

Η Hyundai πήρε την απόφασή της τελικά και το 2015 μαζί με τον Thierry Neuville θα έχει και τον Dani Sordo ως βασικό οδηγό του δεύτερου Hyundai i20 WRC.

Ο Ισπανός υπέγραψε με τους Κορεάτες για τα επόμενα δύο χρόνια. Το 2015 θα αγωνιστεί τουλάχιστον σε 10 ράλλυ και το 2016 θα έχει μια πλήρη χρονιά στο πρωτάθλημα.

Η Hyundai έδειξε φέτος ότι είναι ένας πολύ δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος για τις VW, Citroen και Ford στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Τώρα στοχεύει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για το μέλλον.

Ο D. Sordo δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με την Hyundai Motorsport μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη χρονιά. Δείξαμε ότι το Hyundai i20 WRC έχει μεγάλες δυνατότητες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου το 1-2 στο Ράλλυ Γερμανίας, ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή. Είναι μια σπουδαία ομάδα με πάθος. Ανυπομονώ για το μέλλον».

Ο επικεφαλής της Hyundai στο WRC, Michel Nandan, δήλωσε: «Ο Dani απέδειξε φέτος πόσο σταθερός είναι σε διάφορα εδάφη. Απέδειξε ότι μπορεί να είναι γρήγορος υπό διάφορες συνθήκες και προκλήσεις. Είναι ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας. Για του χρόνου έχουμε ένα πολύ ισχυρό δίδυμο με τους Dani και Thierry να έχουν δείξει, στη Γερμανία, τι μπορούν να πετύχουν».

Σχετικές ειδήσεις