ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Ο Aleix Espargaro τραυμάτισε το γόνατό του

MotoGP: Ο Aleix Espargaro τραυμάτισε το γόνατό του

Ο αναβάτης της Suzuki Aleix Espargaro χτύπησε το γόνατό του κατά τη διάρκεια πτώσης που είχε σε αγώνα επίδειξης / προπόνησης dirt track

Το ατύχημα έγινε στην αρχή του μήνα και αποκαλύφθηκε όταν ο Aleix ανάρτησε μία φωτογραφία του στο Instagram όπου φαινόταν ο νάρθηκας στο γόνατό του.

Την φωτογραφία και την είδηση δημοσίευσε πρώτο το Ισπανικό site «Motocuato». Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki για τα MotoGP συμμετείχε σε αγώνα επίδειξης Dirt Track με τον συναθλητή του στη Suzuki Maverick Vinales και μια ομάδα φίλων τους και είχε μία πτώση. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα ο μεγαλύτερος των αδελφών Espargaro να έχει τραυματισμό στους χιαστούς στο αριστερό γόνατό του.

Ο φόβος του Espargaro ήταν πως θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει τη βλάβη αλλά η εξέταση από τους γιατρούς του, έδειξε πως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Η ομάδα της Suzuki απόφάσησε να δώσει στον αναβάτη της άδεια τεσσάρων εβδομάδων ώστε να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις του, ως τον Φεβρουάριο. Τότε θα οδηγήσει ξανά την Suzuki GSX-RR στην Sepang στις 4 Φεβρουαρίου.

Σχετικές ειδήσεις