ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mitsubishi: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το νέο L200 στη Γενεύη

Mitsubishi: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το νέο L200 στη Γενεύη

Μετά από 9 χρόνια (και παραγωγή 1,3 εκατομμυρίων μονάδων), η τέταρτη γενιά του Mitsubishi L200 pickup truck ετοιμάζεται να δώσει τη σκυτάλη στην 5η γενιά του μοντέλου που θα πραγματοποιήσει την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της 85ης Διεθνής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μοντέλο στρατηγικής σημασίας για τη Mitsubishi Motors Corporation, το L200 πετυχαίνει νέα επίπεδα αξιοπιστίας, αντοχής, άνεσης και ευελιξίας, για να ικανοποιήσει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των παγκόσμιων πελατών των ανοιχτών φορτηγών.

Ο νέος αλουμινένιος υπερτροφοδοτούμενος 2.4 MIVEC diesel (4N15) χάρη στην καλύτερη λειτουργία του προσφέρει 17% λιγότερες εκπομπές CO2. Αποδίδει 180 και 154 ίππων και προσφέρει δυναμικές,επιδόσεις ακόμα και με φορτωμένο όχημα.
Διατηρώντας τα σπορ και κομψά χαρακτηριστικά του προκατόχου του, η νέα εξωτερική σχεδίαση συμβάλλει στο χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή 0,40 Cd και στην αυξημένη απόδοση του καυσίμου.

Το εσωτερικό είναι αισθητά πιο αθόρυβο χάρη στο νέο κινητήρα diesel τα αυξημένα ηχομονωτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Οι μεγαλύτερες βάσεις του αμαξώματος και τα επιμηκυμένα φύλλα σούστας της πίσω ανάρτησης προσφέρουν μία απίστευτα πιο ομαλή οδηγική εμπειρία με μειωμένους κραδασμούς. Σημαντική αναβάθμιση της αντιληπτής ποιότητας σε συνδυασμό με τις καλύτερες θέσεις των καθισμάτων και τη θέση οδήγησης για πιο άνετη οδηγική εμπειρία.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία από το παγκοσμίως επιτυχημένο προηγούμενο μοντέλο, η αξιοπιστία και αντοχή του νέου L200 έχουν αυξηθεί βελτιώνοντας και ενισχύοντας τη δομή του αμαξώματος. Το L200 έχει σύστημα μετάδοσης SS4-II (Super Select 4WD II (με low gear, μόνιμη 4WD) πετυχαίνει καλύτερη σταθερότητα στο στρίψιμο, ακόμα και σε τραχείς δρόμους οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης περιστρέφοντας τον σχετικό επιλογέα.Τα συστήματα Active Stability & Traction Control με συστήματα Trailer Stability Assist και Hill Start Assist, Lane Departure Warning προσφέρουν στον οδηγό μία ξεκούραστη οδηγική εμπειρία.

Η παθητική ασφάλεια έχει αυξηθεί με επτά αερόσακους, μεταξύ των οποίων πλευρικοί και τύπου κουρτίνας (οροφής) για τους εμπρός επιβάτες και ένας πρόσθετος αερόσακος προστασίας γονάτων του οδηγού.

Σχετικές ειδήσεις