ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mitsubishi: Με προσανατολισμό στο μέλλον

Mitsubishi: Με προσανατολισμό στο μέλλον

Παγκόσμια Πρεμιέρα Πρωτοτύπου Αυτοκινήτου... που Δηλώνει τις Μελλοντικές Προθέσεις της MMC.

Το θέμα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (www.salon-auto.ch): Με προσανατολισμό στο μέλλον, ισχυρό, γρήγορο και δυναμικό ("A future-oriented attitude: powerful, fast and dynamic"): θα εναρμονίζεται άριστα με την παρουσία της Mitsubishi Motors Corporation (MMC).

Στόχος της εταιρίας είναι να δείξει την παραπάνω εικόνα από τη συναρπαστική σχεδίαση του περιπτέρου μέχρι την τολμηρή σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία του νέου πρωτοτύπου.

Αυτό το εντυπωσιακό πρωτότυπο, που θα κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη μπορεί να θεωρηθεί σαν μία δήλωση πρόθεσης για της μελλοντικές τάσεις της MMC.

Μία δυναμική ενσάρκωση της επόμενης γενιάς της τεχνολογίας 2WD plug-in hybrid electric (PHEV) και της τολμηρής σχεδιαστικής αναγέννησης, όλα συγκεντρωμένα στην αγαπημένη «φόρμα» ενός SUV/crossover της Mitsubishi Motors. Δηλαδή ένας ευφυής συνδυασμός προηγμένης μηχανολογίας (ηλεκτρικό μοτέρ υψηλής ισχύος), χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, δυναμικής ευελιξίας και αθλητικής σχεδίασης, στην καρδιά της αγοράς.

Σχετικές ειδήσεις