ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Toyota: Νέο Avensis με κύρος, άνεση και απόδοση

Toyota: Νέο Avensis με κύρος, άνεση και απόδοση

Με στυλ, νέους κινητήρες και πρωτοποριακή τεχνολογία, το νέο Avensis στοχεύει να κάνει εύκολη τη ζωή των πελατών. Ανεξάρτητα από την έκδοση ή τον εξοπλισμό, είναι σχεδιασμένο για να παρέχει κύρος, αξιοπιστία, ασφάλεια και άνεση.

Το Avensis σχεδιάζεται, εξελίσσεται και κατασκευάζεται στην Ευρώπη, ενώ πάνω από 1.711.800 Avensis εκπροσωπώντας τέσσερις γενιές έχουν κυκλοφορήσει στους Ευρωπαϊκούς δρόμους από τα τέλη του 1997 που λανσαρίστηκε.

Ποιότητα, Αντοχή και Αξιοπιστία ήταν ανέκαθεν από τα ισχυρότερα ατού του. Το μοντέλο λαμβάνει σταθερά υψηλή βαθμολογία στην κατηγορία D, ενώ το 2014 συγκέντρωσε το υψηλότερο σκορ στη Γερμανική Έρευνα για την Ικανοποίηση Ιδιοκτητών Οχημάτων J.D.Power.

Αν και το Avensis κατά παράδοση προσέλκυσε ιδιώτες αγοραστές αλλά και την αγορά fleet, οι εταιρικοί πελάτες είναι αυτοί που διαμορφώνουν τη μεγαλύτερη βάση πωλήσεων.

Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των ιδιωτών αγοραστών για μεγαλύτερο κύρος, πολυτέλεια και κομψότητα και τις επιθυμίες των εταιρικών χρηστών για πιο σπορ στυλ, δυναμισμό και φινέτσα, το νέο 2015 Avensis έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε όλους τους πελάτες του σημαντικές βελτιώσεις σε πέντε βασικούς τομείς:

  • Στυλ –νέα, πιο δυναμική εξωτερική σχεδίαση με μεγαλύτερο κύρος και τεχνολογία φώτων LED.
  • Αντιληπτή Ποιότητα και Άνεση- αισθητική αναβάθμιση εσωτερικού, με προτεραιότητα στη βελτίωση της αντιληπτής ποιότητας, της άνεσης, των ταπετσαριών, του φινιρίσματος και των χρωματικών συνδυασμών, αλλά και των χαρακτηριστικών NVH.
  • Ασφάλεια – ολοκληρωμένη αναβάθμιση συστημάτων ασφαλείας με στόχο τα 5 Αστέρια Euro NCAP. Έμφαση στην τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας με το λανσάρισμα του νέου συστήματος Toyota Safety Sense, που τοποθετείται στάνταρ σε όλη τη γκάμα.
  • Εξοπλισμός και Σχέση Αξίας / Τιμής (Value for Money) – μία νέα, διαφοροποιημένη με μεγαλύτερη σαφήνεια δομή εκδόσεων με κορυφαίο στάνταρ εξοπλισμό και προηγμένη τεχνολογία όπως το σύστημα Toyota Touch 2 και μία οθόνη πολυμέσων 8".
  • Οδηγική Απόλαυση και Λειτουργικό Κόστος – δύο νέοι diesel, χαμηλότερες εκπομπές CO2 σε όλη τη γκάμα, μεγαλύτερα διαστήματα service και χαμηλότερο κόστος service και βελτιώσεις πλαισίου για βελτιωμένη οδηγική άνεση και συμπεριφορά.

Η Toyota εκτιμά ότι αυτές οι ολοκληρωμένες αναβαθμίσεις όχι μόνο θα αυξήσουν την πιστότητα στην υπάρχουσα βάση πελατών αλλά θα προσελκύσουν και νέους πελάτες που θα εντυπωσιαστούν από τη γενναιόδωρη προσφορά που αντιπροσωπεύει το νέο Avensis.