FUN TIME

Αν δείτε και εσείς αυτό το φάντασμα είστε πολύ… τυχεροί! (video)

Αν δείτε και εσείς αυτό το φάντασμα είστε πολύ… τυχεροί! (video)

Μπορεί η πλειοψηφία των «φυσιολογικών» ανθρώπων πάνω στο μάταιο τούτο κόσμο (τουλάχιστον) να ανατριχιάζει, στην ιδέα και μόνο πως ένα φάντασμα κυκλοφορεί ελεύθερο στο σαλόνι του σπιτιού του, ωστόσο ένας Ιάπωνας (όχι πάντως ο μόνος) έχει διαφορετική άποψη.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αισθάνεται ιδιαίτερα... ευλογημένος που δέχθηκε αυτήν την επίσκεψη από τον άλλο κόσμο!

Μην νομίζετε ωστόσο ότι ο Masahiro έχει κάποια εμμονή με τους «άλλους» ή είναι ο κυνηγός φαντασμάτων που δεν χρειάστηκε να κουνηθεί καν από τον καναπέ του για να «συλλάβει» το θύμα του. Απλά πιστεύει σε ένα λαϊκό θρύλο της Ιαπωνίας, βάσει του οποίου το παιδί-φάντασμα (ή zashikiwarashi στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου) φέρνει καλοτυχία στις οικογένειες που αισθάνεται… μέλος τους!

«Κατάφερα να καταγράψω ένα zashikiwarashi σε βίντεο», έγραψε κάτω από το βίντεο το οποίο έχει κερδίσει ήδη το κλικ εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου, συμπληρώνοντας: «Όσοι από εσάς δείτε το παιδί-φάντασμα θα είστε πολύ τυχεροί».

Σχετικές ειδήσεις