ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
FUN TIME

Είδηση-Βόμβα: Τι κάνει ένα κουτάλι στον πλανήτη Άρη; Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Αυτό είναι το δεύτερο κουτάλι που ανακαλύπτεται στον «Κόκκινο Πλανήτη».

Το rover της NASA, που σχολαστικά εξετάζει την επιφάνεια του Άρη, βρήκε από ό, τι φαίνεται κάτι το οποίο μοιάζει με ένα κουτάλι πάνω στην αμμώδη επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το εύρημα αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι υπάρχει ή υπήρξε ευφυής ζωή στον Άρη.

3BA6EE1500000578 4066618 image a 52 1482772329501

Από τη άλλη πλευρά, οι επιστήμονες έχουν επίσης ανακαλύψει σχήματα στο έδαφος που μοιάζουν με γάντια αλλά κι ένα δαχτυλίδι στην επιφάνεια του πλανήτη.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί άλλοι που είναι επιφυλακτικοί ότι η φωτογραφία αποδεικνύει τον ισχυρισμό της ύπαρξης ευφυούς ζωής και εκφράζουν την άποψη ότι η αναγνώριση γνωστών χαρακτηριστικών σε αντικείμενα αποτελεί ένα αποκλειστικά ανθρώπινο γνώρισμα και ότι αυτό που βλέπουμε μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε. Το ίντερνετ είναι γεμάτο φωτογραφίες ανθρώπων που βλέπουν το πρόσωπο του Ιησού σε κάθε τύπου αντικείμενο ή αναγνωρίζουν μορφές ζώων στα σύννεφα», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους σκεπτικιστές.

Όπως και να΄χει, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει χειροπιαστή απόδειξη ευφυούς ζωής στον Άρη, όπως για παράδειγμα κάποιο πλάσμα που να αλληλεπιδράσει με το Rover της NASA.

Αντ 'αυτού, περιοριζόμαστε στο να εκφράζουμε εικασίες για το αν κάτι που μοιάζει με ένα «κουτάλι» αποτελεί απόδειξη ζωής ή όχι.

Ρoή Ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER