PHOTOS

GOSSIP

Κατερίνα Γερονικολού: Η σπάνια φωτό από την παιδική της ηλικία - Θα την αναγνώριζες;

Κατερίνα Γερονικολού: Η σπάνια φωτό από την παιδική της ηλικία - Θα την αναγνώριζες;

Η Κατερίνα Γερονικολού όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, καθώς την γνωρίσαμε σε νεαρή ηλικία μέσα από τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές. Η Κατερίνα Γερονικολού δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα στην εμφάνισή της, καθώς τα σκούρα μαλλιά της και το χαρακτηριστικό της βλέμμα, είναι και τα δυο δυνατά χαρακτηριστικά επάνω της.

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός είναι ερωτευμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μια σχέση για την οποία γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, παρά την προσπάθεια των δυο να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον το ζευγάρι φαίνεται πιο επικοινωνιακό απέναντι στα media, ενώ συχνά θα ανεβάσει στο instagram φωτογραφίες και τοπία από τις χαλαρές αποδράσεις του, προ κορονοϊού.

Αυτή τη φορά όμως, η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, δείχνοντας φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Αφορμή στάθηκε η Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού, κάτι που celebrities τίμησαν, ανεβάζοντας δικές τους παιδικές φωτογραφίες.

Μάλιστα σε συνέντευξή της στο παρελθόν, η Κατερίνα Γερονικολού είχε αναφέρει πως δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό "όμορφης γυναίκας" όπως και συνηθίζουν να την αποκαλούν.

«Ποτέ! Φυσιολογική και κανονική με θεωρώ εγώ. Δεν έχω κόμπλεξ με την εμφάνισή μου, αλλά έχω ατέλειες, όπως όλοι. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να σηκωθώ από το κρεβάτι και να είμαι καλά, να νιώθω ωραία και με αυτοπεποίθηση κι άλλες που να πιστεύω ότι δεν βλέπομαι. Είναι θέμα ψυχολογίας αυτό. Και ανασφάλειας ίσως», είχε ξεκαθαρίσει.

Εμείς πάντως σε όποια φάση της ζωής της και να την έχουμε δει, η ηθοποιός παραμένει μια κούκλα.

Δείτε τις φωτογραφίες...