MEDIA

Σάκης Ρουβάς: Σάλος στα social media μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη (videos)

Σάκης Ρουβάς: Σάλος στα social media μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη (videos)
Instagram: sakisrouvas

Σάκης Ρουβάς: Οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη, προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στα social media και την παρέμβαση του συνήγορου υπεράσπισης των θυμάτων

Έναν μικρό χαμό στα social media έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον σκηνοθέτη, τονίζοντας μάλιστα πως «τον αγάπησε».

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη τον αγάπησα και ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού και αγάπης και έτσι έζησα δίπλα του. Αυτήν είναι η κατάθεσή μου, το βίωμά μου. Με βοήθησε πάρα πολύ να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό. Όλη αυτή η περίοδος με συγκλόνισε, όταν έσκασε έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήκα, ένιωσα μεγάλη λύπη για τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε μία κόλαση.

Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, με την αλήθεια τη δική μου. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί δεν το γνωρίζω, περιμένω να αποδειχτεί. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτά που έζησα με τον Δημήτρη. Ακόμα κι αν συμβαίνουν αυτά που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει στεναχώρια και λύπη, πρέπει να υπάρχει μια γωνιά για τα θύματα και τους ανθρώπους που προφανώς πάσχουνη από κάτι. Όπως τους ναρκωμανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε κάπως, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία που χρίζει θεραπείας και βοήθειας. Να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που μπορούν να πέσουν θύματα και να εκτεθούν. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους. Πρέπει να δούμε από που προέρχονται τα αίτια της παθολογίας αυτής. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι άνθρωπος που γνώρισα και αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Αυτό που του συμβαίνει λυπάμαι, φαντάζομαι ότι όλοι βάζουμε το χέρι μας για να μας συμβεί κάτι, όμως δεν μπορώ να τον κρίνω αυτή τη στιγμή»

Χάος στο Twitter με την τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά

Τα λόγια του Σάκη Ρουβά προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά την τοποθέτηση του τραγουδιστή και να τα βάζουν μαζί του.

Παρέμβαση του συνήγορου υπεράσπισης των θυμάτων στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

Η τοποθέτηση του τραγουδιστή αναφορικά με τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος δήλωσε πως «όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, έτσι και αυτό είναι μια παθολογία, η οποία χρήζει κάποιας θεραπείας, κάποιας βοήθειας», ο κ. Βλάχος παρενέβη τονίζοντας πως οι ναρκομανείς κάνουν κακό μόνον στον εαυτό τους, ενώ «εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κακό σε παιδικές ψυχές» και αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «τα θυματα ποιος τα έχει αγκαλιάσει έως τωρα;».

Στη συνέχεια ο κ.Βλάχος αποκάλυψε πως ένα από τα θύματα του εκμυστηρεύτηκε πως στην ηλικία των 14 ετών, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον πλησίασε, υποσχόμενος πως θα τον κάνει «σαν τον Ρουβά» και μάλιστα τον προσκάλεσε να πάνε μαζί σε συναυλία του.

«Ας κρίνει η κοινή γνώμη τον Σάκη Ρουβά, για το αν ήξερε ή όχι για τον Δημήτρη Λιγνάδη»,δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάχος, ενώ ανέφερε πως ο Σάκης Ρουβάς στηρίζει τον Δημήτρη Λιγνάδη για να «ξεπλύνει» τον φίλο του.

«Ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει για τον φίλο του», συμπλήρωσε. Παράλληλα τόνισε πως εάν ο κατηγορούμενος δηλώσει πως είναι ψυχικά άρρωστος, θα τον σεβαστεί.

Ολοκληρώνοντας, είπε πως μιλάμε για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν είναι σωστό οι συνήγοροι μιλάνε μεταξύ τους με απαξιωτικές δηλώσεις. «Μιλάμε για παιδικές ψυχές» τόνισε ο κ.Βλάχος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Πώς σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη απάντηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη - «Έπεσα από τα σύννεφα, εγώ τον αγάπησα»

Σάκης Ρουβάς: «O Απόστολος με έχει συγκινήσει στο Survivor, του βγάζω το καπέλο»