GOSSIP

Η Τούνη τρολάρει όσους αμφιβάλλουν για την εγκυμοσύνη της - Η ατάκα για την «παρένθετη μητέρα»

Η Τούνη τρολάρει όσους αμφιβάλλουν για την εγκυμοσύνη της - Η ατάκα για την «παρένθετη μητέρα»
Οι ευχές από τους followers της αλλά και φίλους έπεσαν «βροχή» καθώς η Ιωάννα Τούνη θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.
Instagram

Ιωάννα Τούνη: Δεν χάνει το χιούμορ 

Εδώ και λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η influencer και επιχειρηματίας δέχεται συνεχώς μηνύματα και ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολη.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη… Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύωωωωω…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βέβαια υπήρξαν και κάποια κακεντρεχή σχόλια. «Ποιος είναι ο πατέρας;», ρώτησε κάποιος την Ιωάννα Τούνη σε συζήτηση που επίσης δημοσίευσε σε story στο Instagram.

Η γνωστή influencer απάντησε με ερώτηση, γράφοντας «εσύ ποιος λες;» με τον διαδικτυακό της φίλο να συνεχίζει ρωτώντας «Ο Δημήτρης;».

«Συγχαρητήρια. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ είναι η σωστή απάντηση!!! Και σίγουρα ήθελε πολύ σκέψη και καθόλου κακία η ερώτηση σου», απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Ωστόσο δεν έκρυψε την ενόχλησή της, καθώς σχολίασε στο story της «έχουμε κι άλλους έξυπνους εδώ ή τελειώσαμε για σήμερα;».

Βέβαια υπήρξαν και άλλα μηνύματα με κάποιον να τη ρωτάει «ποια είναι η μητέρα;», με την Ιωάννα Τούνη να αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ και να απαντάει: «αυτό δεν το γνωρίζω ούτε η ίδια… Εγώ είμαι παρένθετη μητέρα και απλά βοηθάω τον Δημήτρη».