ΚΟΣΜΟΣ

Αποδοκίμασαν τον Πικέ: Οι ιαχές «Σακίρα» στο φιλικό Μπαρτσελόνα - Ρεάλ

Αποδοκίμασαν τον Πικέ
Από όταν σηκώθηκε για ζέσταμα ο Ζεράρ Πικέ, το κοινό δεν σταμάτησε να τον αποδοκιμάζει
AP

Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λας Βέγκας, ο Ζεράρ Πικέ

Λίγες εβδομάδες μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο της Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα και του αμυντικού της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, οι φίλαθλοι στο Λας Βέγκας θέλησαν να... πάρουν θέση. Από όταν σηκώθηκε για ζέσταμα ο Ζεράρ Πικέ, το κοινό δεν σταμάτησε να τον αποδοκιμάζει ενώ παράλληλα δεν έλειψαν και κάποιες ιαχές «Σακίρα».

Ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι, ο συμπαίκτης του Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι ο Καταλανός αμυντικός δεν επηρεάζεται από το πλήθος που τον αποδοκιμάζει.

«Δεν ξέρω τι αφορούν τα σφυρίγματα», είπε ο Τζόρντι Άλμπα, όπως μεταδίδει η Marca. «Είναι αλήθεια ότι το ακούσαμε, αλλά δεν νομίζω ότι ανησυχεί και πολύ γι' αυτό. Τον ξέρουμε». «Του σφυρίζουν και τον αποδοκιμάζουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν νομίζω ότι θα χάσει τον ύπνο του γι' αυτό».

Για την ιστορία, το γκολ του Ραφίνια ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να πανηγυρίσει τη φιλική νίκη 1-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης.