GOSSIP

Asia Express: Ένταση μεταξύ Fipster και Βασάλου: «Μη με ειρωνεύεσαι»

Asia Express: Ένταση μεταξύ Fipster και Βασάλου: «Μη με ειρωνεύεσαι»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.
Glomex

Μία δύσκολη και κουραστική ημέρα πέρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster στο Asia Express.

Το Asia Express επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής με ανατροπές και εκπλήξεις στο τηλεοπτικό κοινό, όμως όπως είναι φυσικό, δεν λείπουν και οι εντάσεις.

Πρωταγωνιστές στον χθεσινό καβγά ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα, με την κούραση και τον εκνευρισμό που είχε ο Βασάλος να δυσχεραίνει κι άλλο την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα στη δοκιμασία, γεγονός που τον είχε ήδη εκνευρίσει. Το αποκορύφωμα ήταν η νέα δοκιμασία που τους ανακοίνωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε πως πρέπει να χορέψουν, πράγμα που δεν άρεσε στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θέλει να χορέψει, με τον Fipster τότε να του απαντά: «Αν δεν μου πεις δεν χορεύω, φεύγουμε. Πάμε σπίτι μας, πάμε στην Αθήνα, Παύλο Γαλακτερέ».

Εκνευρισμένος τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε: «Σεβάσου κάτι που δεν θέλω να κάνω και μην ειρωνεύεσαι. Έχω πολλά νεύρα, εντάξει;».

Στο νοσοκομείο o Γιάννης Αϊβάζης

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Κυριακής ο Γιάννης Αϊβάζης ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Οι δοκιμασίες στο ριάλιτι του Star, Asia express είναι απαιτητικές και αρκετές φορές έχουμε δει τους διαγωνιζόμενους να ξεσπούν είτε σε κλάματα είτε να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Έπειτα από τον Γιώργο Μαυρίδη, σειρά είχε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος κατά την διάρκεια δοκιμασίας ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε στον Λευτέρη Δημηρόπουλο πως δεν νιώθει καλά και κάθισε στο δρόμο.

Asia Express: Ο Γιάννης Αϊβάζης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

«Δεν αντέχω άλλο. Λευτέρη θα λιποθυμήσω. Δεν είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβαζης με τον συμπαίκτη του να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του προσφέρει νερό.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την γιατρό της παραγωγής, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Εκεί ο καρδιολόγος του συνέστησε να απέχει από το race.

Σχετικές ειδήσεις

Asia express: Στο νοσοκομείο o Γιάννης Αϊβάζης

Ποιος Αϊβάζης: Fipsterr και Βασάλο θέλει το Twitter στο Asia Express

Asia Express: Τερμάτισαν τελευταίες και αποχώρησαν από το παιχνίδι