MEDIA

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Ήθελα να φύγω μαζί σου Βρισηίδα μου... »

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Ήθελα να φύγω μαζί σου Βρισηίδα μου... »

«Ράκος» ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star.

Η οικοιοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star έκανε τον Σπύρο Μαρτικά να «λυγίσει» και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο παίκτης των Διασήμων την επόμενη μέρα της αποχώρησης της συντρόφου του, δεν μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια του: «Βρισηίδα μου ένιωσα χθες ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ θεέ μου τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι...», ανέφερε αρχικά ο φαρμακοποιός μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Ήθελα κι εγώ να φύγω μαζί σου χθες. Αλλά είμαι εδώ για να παλέψω», πρόσθεσε.

Παράλληλα εκμυστηρεύτηκε όσα του αποκάλυψε η Βρισηίδα λίγο πριν αποχωρήσει ενώ ανέφερε πως κάτι έχει αγωνία μήπως έχει συμβεί κάτι στη μητέρα της.

«Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου ότι δεν αντέχει την πείνα και ότι το κορμί σου δεν έχει επανέλθει 5,5 μήνες μετά από το προηγούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτήν την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα με περιμένεις. Να ξέρεις δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις κάθε βράδυ. Έχεις αγωνία για τη μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα όσο έλειπες και να επανέλθει.Όσος καιρός απομείνει για μένα θα περάσει σύντομα», καταλήγει ο Σπύρος Μαρτίκας.