MEDIA

Survivor All Star: Η αποχώρηση της Εύης και «πόλεμος» για τα μάτια του Βασάλου

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο της Πέμπτης. Τον παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι έμαθαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, μια παρεξήγηση είχαν οι δύο φίλοι, Κωνσταντίνος Βασάλος και Τάκης Καραγκούνιας.

Ενώ οι παίκτες συζητούσαν για την ψηφοφορία ο Καραγκούνιας έκανε ένα αστείο λέγοντας ότι «ο Βασάλος αλλάζει τις γυναίκες σαν πουκάμισα».

Η ατάκα αυτή ενόχλησε τον Βασάλο από το σημείο της συζήτησης χαρακτηρίζοντας τον Τάκη «τραγικό» ενώ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να του λέει κάτι τέτοιο όταν δεν ξέρει τι κάνει στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Και να ήξερε… Τελείως άκομψο, τελείως εκτός παιχνιδιού. Τραγικός και απαράδεκτος. Συνεχίζω να τον λέω αγνώμων και αχάριστο, γιατί του έχω συμπαρασταθεί εδώ και 4 μήνες και επειδή ψηφίστηκε για ακόμα μια φορά, του φταίω εγώ», δήλωσε στην κάμερα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

«Σφαγή» Σταυρούλας - Μελίνας για τα μάτια του Βασάλου

Φαίνεται πως ανάμεσα σε Σταυρούλα και Μελίνα έχει αναπτυχθεί μία κόντρα που δεν μπορεί να εξηγηθεί από τους άλλους παίκτες.

Όλα ξεκινούν από την παρατήρηση της Μελίνας Μεταξά, η οποία αντιδρά για το πώς κοιμούνται Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;», λέει στην προσωπική της συνέντευξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Θα κάτσω εγώ ανάμεσα στη Σταυρούλα και τη Μελίνα, να ξενερώσουν και οι δύο», είναι η χιουμοριστική αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου.

«Τον Φοβούνται - Λένε ότι είναι διάσημος»

«Aπειλή» για ορισμένους παίκτες αποτελεί σύμφωνα με την Σταυρούλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας έκανε λόγο για «φόβο» κάποιων από τους υπόλοιπους παίκτες στο πρόσωπο του Βασάλου, όσον αφορά το θέμα της δημοσιότητάς του.

«Για μένα η Μελίνα έπρεπε να βγει υποψήφια. Όσον αφορά τον Τάκη το καταλαβαίνω γιατί και αυτός δεν είναι πάντα σταθερός,. Μπορεί να είναι πάρα πολύ καλός παίκτης γενικά, αλλά μπορεί να τον βγάζουν και λόγω της έντασης που φέρνει» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κάποιοι έχουν ένα κόλλημα με τον Κωνσταντίνο, γιατί δεν ψηφίζεται. Πριν από 2 μήνες έπρεπε να είχε ψηφιστεί. Από τη στιγμή που πήγε στην κόκκινη ομάδα φέρνει νίκες. Νιώθω ότι υπάρχει ένας φόβος για εκείνον. Πολλές φορές λένε ότι "α είναι διάσημος. έχει δουλέψει σε πάνελ στην τηλεόραση, έχει μία διασημότητα παραπάνω". Για μένα όλοι παίκτες του Survivor 2017 έχουν μία διασημότητα παραπάνω από εμάς, αλλά για μένα αυτό δεν λέει κάτι, άμα ο κόσμος σε θέλει».

«Η στρατηγική μου θα είναι να φανερώνω...»

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ των δύο πρώην φίλων Σπύρου και Νίκου.

Μετά τις κατηγορίες του Μαρτίκα για τις στρατηγικές τους Νίκου Μπάρτζη ο δεύτερος απάντησε: «Η στρατηγική μου θα είναι να φανερώνω τις κωλοτούμπες σου».

Ο Βασάλος απαντά για όσα ακούγονται για αυτόν και την Σταυρούλα

Η κόντρα μεταξύ Σταυρούλας - Μελίνας συζητήθηκε λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου και επικράτησε ένταση για ακόμα μια φορά.

«Εγώ κατάλαβα πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, γιατί τα παιδιά μου μετέφεραν πως υπήρχε έντονη αντιπαράθεση για αυτό το πράγμα. Εγώ δεν ήμουν μπροστά και δεν ειπώθηκε τίποτα μπροστά μου. Σήμερα το πρωί μαθαίνω όλα αυτά. Πριν μπω στο παιχνίδι μια γυναίκα μου έκανε και νιώθω πως ξανατρώω ναι επίθεση από μια γυναίκα για τον λόγο που κοιμάμαι εκεί και γιατί είναι και ο Κωνσταντίνος εκεί. Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό. Μου φαίνεται χαζό και ανόητο. Δηλαδή πρέπει να ξέρω κάτι ρε Κωνσταντίνε; Υπάρχει κάτι και γίνεται όλο αυτό; Για ποιο λόγο υπήρχε κουτσομπόλεμα ότι πήγα τουαλέτα σήμερα το πρωί», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη Μελίνα Μεταξά.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε τον λόγο και απάντησε για όσα ακούγονται για αυτόν και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Έχει προκύψει ένα θεματάκι. Ο καθένας το βλέπει από τη δικιά του οπτική. Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό. Εγώ ένας άνθρωπος είμαι που θέλω να ξαπλώσω κάπου, βάλτε με να κοιμηθώ σε μια γωνία απλά όχι δίπλα στον Τάκη. Αν έχει ειπωθεί κάτι που δεν ισχύει και εμένα με ενοχλεί. Αν προσπαθεί κάποιος να δημιουργήσει εντυπώσεις ή υποψίες, σίγουρα είναι λυπηρό και άδικο για κάποιον άνθρωπο που δεν έχει δημιουργήσει τέτοιο θέμα. Το αφήνω εκεί. Δεν κρατάω κακίες. Όλα καλά».

Πάλι «Μπλε» το έπαθλο...

Το βράδυ της Πέμπτης οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο του φαγητού.

Η κατάσταση δεν άλλαξε και οι Μαχητές ξανακερδίζουν το έπαθλο. Αυτή, ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Μπλε ομάδα.

Από την πλευρά τους, οι Διάσημοι ήλπιζαν σε αποχώρηση Μαρτίκα από το παιχνίδι...

Η αποχώρηση

Αρχικά, η κουβέντα στο Συμβούλιο επικεντρώθηκε στη συμβίωση των δύο ομάδων στην κοινή παραλία.

Η αποψινή αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στις δύο κοπέλες υποψήφιες και συγκεκριμένα τη Μελίνα Μεταξά και την Εύη Σαλταφερίδου.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Εύη Σαλταφερίδου είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star.