GOSSIP

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Ο γάμος, οι καλεσμένοι και το κυνηγητό με τους φωτογράφους

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Ο γάμος, οι καλεσμένοι και το κυνηγητό με τους φωτογράφους

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, αύριο Σάββατο, και προσελκύει το ενδιαφέρον

«Φίλα με ακόμα…», θα σιγοτραγουδά αύριο ο Πάνος Μουζουράκης στην εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη που περιμένει το πρώτο τους παιδί. Για το ζευγάρι ξημερώνει μία σημαντική ημέρα, καθώς θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο αγαπημένο του νησί, την Αίγινα, επισφραγίζοντας έναν έρωτα που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Το μυστήριο θα τελεστεί σε ένα γραφικό εκκλησάκι, στους Άγιους Αποστόλους, ενώ θα υπάρξουν πέντε κουμπάροι των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει. Θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση σε έναν αριστοκρατικό πύργο στην Αίγινα, το κτήμα Σαλιαρέλη, το οποίο έχει αφήσει εποχή στο νησί.

Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου, Κατερίνα Καινούργιου (κολλητή φίλη της νύφης), Έλενα Παπαρίζου, είναι ελάχιστοι μόνο από τους celebrities που θα δώσουν το «παρών» και θα ευχηθούν στους νεόνυμφους. Στο πάρτι, εκτός από το άφθονο φαγητό και το candy bar, θα υπάρξουν live κομμάτια που θα τραγουδήσουν τόσο ο γαμπρός όσο και οι καλοί του φίλοι.

Στόχος τόσο του Πάνου όσο και της μέλλουσας συζύγου, που έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να απασχολεί τα Μέσα αφού είναι εκτός lifestyle και δραστηριοποιείται στο φαρμακευτικό χώρο, είναι όλα να γίνουν με διακριτικότητα και να μην διαρρεύσουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Βέβαια, τα social media σίγουρα θα πάρουν φωτιά από τις αναρτήσεις των επωνύμων.

Να σημειωθεί ότι οι καλεσμένοι (περίπου στους 500) θα αρχίσουν να φτάνουν από απόψε στην Αίγινα, καθώς θα υπάρξει ένα μικρό σουαρέ όπως και την Κυριακή που έχει κανονιστεί ένα after wedding party.

Το πολυσυζητημένο βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και η επιθυμία για ιδιωτικότητα

Τρία 24ώρα πριν τον γάμο του, ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube μέσα από το οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει δημοσιογράφους και φωτογράφους τη σημαντική αυτή ημέρα της ζωής του.

Με τον δικό του τρόπο, «παίζοντας» με λέξεις και στίχους, ο καλλιτέχνης είπε μεταξύ άλλων: «Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και τη μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα… Σε λίγο στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμο μου free giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ πολύ αν και με τιμάει να γίνει ο γάμος μου θέμα που πουλάει…», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Είναι προσωπική στιγμή κι ας φαίνεται του τρελού ότι με παντρεύεται το πλάσμα αυτό. Σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς, που θα ήθελα μια χάρη να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ τη μέρα αυτή να ζήσω», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου για Μουζουράκη: «Θα χαρώ πολύ αν δεν πάει κανένας δημοσιογράφος στον γάμο του»

Κατερίνα Καινούργιου για γάμο Μουζουράκη: «Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα...»

Ο Πάνος Μουζουράκης για μια live εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος