GOSSIP

Κλόε Καρντάσιαν: «Μισώ να είμαι 39, είναι η χειρότερη δεκαετία» - Η απρεπής χειρονομία

Κλόε Καρντάσιαν: «Μισώ να είμαι 39, είναι η χειρότερη δεκαετία» - Η απρεπής χειρονομία

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε μια κάρτα ευχών η οποία είχε τον αριθμό 39 και ένα... μεσαίο δάχτυλο.

Η Κλόε Καρντάσιαν χαρακτήρισε τα 30 της ως τη «χειρότερη δεκαετία» της ζωής της αφού γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της την περασμένη εβδομάδα.

«Μισώ να είμαι στα 30 μου, νομίζω ότι είναι η χειρότερη δεκαετία», έγραψε η αδελφή της Κιμ στο Instagram Story της το Σάββατο, ενώ έδειξε ένα «αστείο» δώρο που έλαβε για την περίσταση.

Η σταρ του ριάλιτι "Καρντάσιαν" αποκάλυψε την κάρτα από τη φίλη της Alexa Brenman, η οποία είχε τον αριθμό 39 στο μπροστινό μέρος με έντονη γραμματοσειρά πάνω από ένα σύμβολο συν και ένα... μεσαίο δάχτυλο.

Επίσης η Κλόε αποκάλυψε ότι η μητέρα της, Κρις Τζένερ την αποκαλεί στοργικά «κουνελάκι».

Η προσωπική της ζωή

Η Κλόε Καρντάσιαν τον Αύγουστο του 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον καλαθοσφαιριστή του NBA, Λαμάρ Όντομ, ο οποίος τότε ήταν μέλος της ομάδας Los Angeles Lakers.

Παντρεύτηκαν ένα μήνα αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009 και εκείνη άλλαξε το όνομα της σε Κλόι Καρντάσιαν Όντομ. Μάλιστα, τη σεζόν 2011-2012, έπαιξαν μαζί και στο ριάλιτι "Khloe & Lamar".

Τον Δεκέμβριο του 2013, έπειτα από μήνες που βρίσκονταν σε διάσταση, η Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ζητώντας να αφαιρέσει και το επώνυμο Όντομ. Το ζευγάρι υπέγραψε ξανά έγγραφα διαζυγίου τον Ιούλιο του 2015.

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς όμως κι ενώ το διαζύγιο δεν είχε λάβει ακόμη την τελική έγκριση, η Καρντάσιαν ζήτησε να αποσυρθεί η αίτηση, προκειμένου να μπορέσει να φροντίσει ως σύζυγος τον Όντομ που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από επίσκεψη του σε πορνείο.

Τελικά Καρντάσιαν και Όντομ, χώρισαν τον Οκτώβριο του 2016 και δύο μήνες αργότερα, εκδόθηκε το διαζύγιο τους.

Λίγο αργότερα, γνώρισε τον επίσης καλαθοσφαιριστή του NBA, Τρίσταν Τόμσον, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Τρου (γενν. 12 Απριλίου 2018). Τον Φεβρουάριο του 2019, έγινε γνωστό ότι η Καρντάσιαν χώρισε τον Τόμσον λόγω απιστίας του ωστόσο το καλοκαίρι του 2020, επανασυνδέθηκαν.

Τον Ιούνιο του 2021, χώρισαν ξανά λόγω απιστίας του Τόμσον.